Onze andere webshops

Overige merken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Allegaartje van lekkere koeken van uiteenlopende merken

Op deze pagina vindt u de smakelijkste koeken van uiteenlopende merken. Van deze merken bieden we niet alle koeken aan, maar een select aanbod waar veel vraag van is en waarvan we menen dat ze een meerwaarde zijn voor in de kantine. Onder andere de Daelmans stroopwafels en de Van Delft koekjes zoals de Van Delft Café Noir vindt u hier terug.

Maak kennis met de lekkere Daelmans stroopwafels

De Daelmans stroopwafels zijn heerlijke stroopwafels die geschikt zijn voor automaten. Ze hebben de lekkerste ingrediënten en zijn gegeerd voor on-the-go-genietmomentjes. Deze Daelmans stroopwafels zijn eveneens een heuse meerwaarde in de kantine. U haalt het maximum uit de Daelmans stroopwafels door ze op een heet kopje koffie of thee te leggen. De karamelstroop wordt dan lekker zacht en geurig en de stroopwafel wordt klaarwakker. Het wordt vaak op deze manier geserveerd bij een Irish coffee, natuurlijk ook met een goede teug slagroom en een klein beetje karamelsaus. Lekker, toch?

Daarnaast bieden de Daelmans stroopwafels nog heel wat culinaire mogelijkheden aan. U gebruikt ze bijvoorbeeld om een ijssandwich te maken in de zomermaanden of misschien wel voor een ovenverse stroopwafel-worteltaart in de wintermaanden. Eigenlijk is er altijd wel een geschikt moment voor Daelmans stroopwafels en gelukkig koopt u ze hier in extra grote hoeveelheden in.

Tip van de chef: Van Delft Café Noir

Als u ook vindt dat de Daelmans stroopwafels al heerlijk zijn, moet u de Van Delft Café Noir eens proeven. Deze Van Delft koekjes zijn knapperige biscuits met een laag koffieglazuur van 100% arabicakoffie. En dankzij de vernieuwde formule, zonder gelatine, zijn ze ook nog eens 100% vegan en halal. Ze zijn heerlijk bij het koffiedrinken en theedrinken, maar ook gewoon als tussendoortje. Daarnaast kunt u er nog heel wat meer mee. Zo kunt u ze bijvoorbeeld vermalen en verwerken in lekkere Café Noir-truffels. Net zoals de Daelmans stroopwafels bieden we ze in extra grote hoeveelheden aan waardoor u zich naar hartenlust kunt uitleven.

De lekkerste koeken voor bij de koffie

Naast de Van Delft koekjes en de Daelmans stroopwafels vindt u op deze pagina natuurlijk andere koekjes bij de vleet. Denk maar aan de voordelige koffiekoekjes van Café Auberge of de boterkoekjes van Douwe Egberts. Neem zeker ook even een kijkje op onze merkpagina's waar u legio andere koekjes vindt die graag de koffie begeleiden.