Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (2)
Prijs
  1. 17
    34
Merk
  1. Reeses (2)

Reese's

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Koeken van Reese's kopen bij 4UStore

Wie al eens in de Verenigde Staten is geweest, zal de Reese's-koekjes wellicht wel kennen. Reese's is namelijk een bekende Amerikaanse producent van chocolade. Het bedrijf geniet vooral bekendheid omwille van hun zogeheten Peanut Butter Cups. Het gaat om chocoladecups met een verrukkelijke pindakaasvulling. Omdat ook wij Nederlanders van chocolade en pindakaas houden, kreeg het bedrijf al snel vaste voet aan de grond op de Nederlandse markt. De koekjes van Reese's kopen kunt u tegenwoordig dan ook in eigen land doen. Bij 4UStore kunt u alvast de verschillende soorten koekjes van Reese's kopen.

Ontdek alle Reese's-koekjes in deze webwinkel

Wat uiteraard niet mocht ontbreken in ons assortiment? Dat waren de populaire Peanut Butter Cups. Deze Reese's-koekjes zorgen ervoor dat de chocolade van Reese's pindakaas naar een hoger niveau tilt. Het jasje van melkchocolade met een zachte pindakaasvulling is heel geliefd en is ideaal als tussendoortje, maar het kan ook ijskoud worden gegeten. Het is bijvoorbeeld lekker indien u deze bevroren snack in stukjes hakt en het aan ijs toevoegt. Uiteraard kunt u bij ons meer kopen dan louter de Reese's Pindakaas Cups. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld ook de candybar Nutrageous. Deze Reese's-koekjes combineren pindakaas met stukjes pinda, karamel en een knapperig jasje van melkchocolade. Het is buitensporig lekker en ideaal als tussendoortje of voor wie onderweg wat extra energie kan gebruiken.

Meer dan alleen de koekjes van Reese's kopen bij 4UStore

Omwille van de populariteit van onder meer de Reese's Pindakaas Cups mochten de koeken van deze producent niet in onze webwinkel ontbreken. Toch laten we ons zeker niet beperken tot de Reese's-koekjes en hebben we nog heel wat andere lekkere koeken die op een slimme manier pindakaas met chocolade combineren. Denk maar aan de candybar Snickers Creamy Peanut Butter of aan de Calvé Pindakaasreep Chocolade. Op de onderstaande pagina's vindt u nog een aantal andere producten terug die gegarandeerd naar meer zullen smaken.

"