Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    26
Merk
  1. Verkade (4)

Verkade

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Verkade-koekjes kopen bij 4UStore

Verkade is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Zaandam. De Verkade-koekjes van vroeger hebben al talloze mensen geplezierd. Jong en oud zijn er dan ook gek van! De Verkade-koekjes van vroeger waren zelfs zo geliefd dat het bedrijf het predicaat Koninklijk kreeg. Met een geschiedenis die teruggaat tot diep in de negentiende eeuw valt er natuurlijk veel te vertellen over de Verkade-koekjes en dit bedrijf. Wist u bijvoorbeeld dat het allemaal begon met brood dat door bakkers werd geboycot? En hoewel de Verkade-koekjes van vroeger nog niet helemaal verdwenen zijn, hebben nieuwe smaken hun intrede gedaan. De beste getuigen daarvan zijn misschien wel de Verkade SpongeBob-koekjes.

Van de Verkade-koekjes van vroeger tot nieuwe ingrediënten en smaken

Veel van de Verkade-koekjes van vroeger zijn tot op heden nog steeds te verkrijgen. Het gaat dan om echte klassiekers, zoals de Cafe Noir-koekjes, de San Francisco-biscuits en de verrukkelijke Nizza-lekkernijen. Toen het bedrijf in buitenlandse handen kwam, werden er echter veel nieuwe Verkade-koekjes aan het assortiment toegevoegd. Het gaat dan vooral om de zogeheten digestive biscuits en de tarwebiscuits. Dit zijn biscuitkoeken die het vooral aan de andere kant van het Kanaal goed deden en waarvan intussen is aangetoond dat ze ook in continentaal Europa een goede afzetmarkt kennen. De basis van de Verkade-koekjes is nog steeds het betere graan en bloem, hoewel er tegenwoordig ook luchtige kokosbiscuits en lekkere vanillekoekjes zijn. Net als de Verkade-koekjes van vroeger zijn ze lekker als tussendoortje of bij de koffie of thee.

Wanneer de Verkade-koekjes chocolade ontdekken

De laatste jaren hebben ook de Verkade-koekjes chocolade ontdekt. Onder meer de Nobo Sprits zijn afgewerkt met lekkere melkchocolade en combineren een kruimelig karakter met een zoete smaaksensatie. Ook deze Verkade-koekjes zijn lekker bij koffie, hoewel ze nog lekkerder zijn in combinatie met verse chocolademelk. Ook onder meer de Verkade SpongeBob-koekjes, kruimelige koekjes met heerlijke melkchocolade en een speelse SpongeBob op ieder koekje, passen in het vernieuwde assortiment van dit merk. Deze koekjes zijn ideaal om mee te nemen naar school of op kamp en hebben een leuke verrassing op de verpakking.

De lekkerste koekjes kopen bij 4UStore

De Verkade-koekjes konden natuurlijk niet in ons koekenassortiment ontbreken. Toch zijn het heus niet de enige koekjes die wij aanbieden. We verkopen dan ook talloze lekkere koekjes voor bij de koffie en dit van uiteenlopende merken. Het gaat om grootverpakkingen die speciaal voor de horeca zijn ontwikkeld. Daarnaast hebben we lekkere koeken voor onderweg en koeken die ideaal zijn om te verkopen, bijvoorbeeld door middel van automaten. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment terug.