Onze andere webshops

Koekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 200

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 200

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met een betere zegswijze konden we niet van start gaan. In ons assortiment koekjes is dan ook maximaal rekening gehouden met de wensen van u en uw cliënteel. Door te kiezen voor een ruim en breed assortiment proberen we dan ook voortdurend het maximale te bereiken en voor ieder wat wils aan te bieden. Anderzijds staan er dan ook weer extra voordelige staffelkortingen tegenover. Wat dat ruim en breed assortiment dan inhoudt? Dat leggen we u met alle plezier uit.

Koffiekoekjes

Een eerste deel van ons assortiment aan koekjes zijn de gekende koffiekoekjes. Heel wat horecazaken geven standaard een koekje bij de koffie, bij de thee of bij andere (warme) dranken zoals chocolademelk. Volledig terecht, zo blijkt. Vooral psychologisch lijken koekjes bij de koffie een positief effect te hebben. Zo heeft onderzoek immers aangetoond dat een ruime meerderheid teleurgesteld is wanneer ze geen koekje bij de koffie krijgen – ongeacht of ze deze al dan niet verorberen. Anderzijds geeft ruim 66% aan dat ze een horecabezoek als succesvoller aanzien wanneer er een koekje geserveerd werd. Om het met de woorden van Hans Kaldenbach te zeggen: “Rare jongens, die Nederlanders”. Hoe dan ook: dergelijke koffiekoekjes mogen duidelijk niet ontbreken wanneer u warme dranken serveert. Denk in het bijzonder aan koffiekoekjes zoals de Lotus koffieleutjes, het Hoppe Allegaartje, Café Noir of de koffiekoekjes van Café Auberge. En voor de meerprijs hoeft u het al zeker niet te laten. Bestel ineens in bulk en geniet van onze handige staffelkorting – alleen zo zijn de dubbeltjes niet echt weg.

Apart verpakte koekjes

Uiteraard verorberen we niet alleen koekjes bij onze warme dranken. Koekjes kunnen ook gewoon een heerlijk tussendoortje zijn. In dat geval dringen apart verpakte koekjes zich des te meer op. Vergeet hierbij niet dat wij Nederlanders echte zoetebekken zijn. In ons assortiment aan koekjes hebben wij daarom onder meer appelkoeken, echte Luikse wafels, gevulde koeken, stroopwafels, milk breaks en choco prince opgenomen. Op die manier hopen wij met ons breed assortiment ieder van ons aan te kunnen spreken. Een suggestie? Altijd welkom. Dat is hét symbool van onze klantgerichte en brede aanpak. Bij ons zijn de koekjes nooit op.

Speculaas en Speculoos

Dat wij Nederlanders echte zoetebekken zijn, dat mag niet verbazen. Onze overgrote interesse in speculoos (ook wel speculaas genoemd) is daar misschien wel het mooiste voorbeeld van. Het is dan ook niet geheel toevallig dat Nederland een van de eerste landen was waar speculoos pasta pas echt ‘boomde’. Of het nu is voor bij de koffie of gewoon om er even van te kunnen genieten, uiteraard  hebben wij ook een breed assortiment aan speculaas beschikbaar. Wat sommigen ook mogen zeggen, smaken verschillen en ook speculaas vertoont verschillende eigenschappen afhankelijk van de fabrikant. Iedereen heeft wel zijn eigen favoriete speculoos en dat verstaan wij maar al te best. Daarom bieden wij onder andere koekjes aan van onder meer volgende merken: Lotus, Café Auberge en de speculooskoekjes in onze Hoppe Allegaartje of Mengelmoes. Ook hier staan wij uiteraard open voor tips en suggesties – want bij ons is speculoos iets grandioos.