Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bonenmachine

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een nieuwe koffiemachine aanschaffen is een flinke investering. Het is dan ook van groot belang dat u zich goed oriënteert. Welke mogelijkheden dient een machine te hebben die beantwoorden aan uw specifieke behoeften? En ook prijs is geen onbelangrijke factor. In onderstaande vindt u alle bonenmachines uit ons assortiment. Het gaat hier om volautomatische espressomachines van Saeco, een dochterbedrijf van Philips. Met een volautomatische bonenmachine maakt u met één druk op de knop een heerlijke koffie van versgemalen bonen. Daarnaast bieden de meeste bonenmachines de mogelijkheid tot het maken van melkspecialiteiten als cappuccino en latte macchiato en zijn ze voorzien van een heetwatertap voor het zetten van thee. De bonenmachines hebben een on site-garantie van 2 jaar. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of voor advies wat betreft uw specifieke situatie. 

Koffiezetapparaat met bonen: alleen het beste is goed genoeg

Omdat niets zeemzoeter is dan de geur van koffie in de ochtend. Voor wie koffie meer moet zijn dan coffeepads en een vluchtig drankje als tussendoortje, voor wie koffie verheven mag worden tot een kunstwerk met een aromatische afdronk, voor wie enkel het beste toewenst aan zichzelf, zijn klanten en zijn collega’s - voor hen is een bonenmachine de beste oplossing. Een dergelijke bonenmachine biedt de beste garantie op natuurlijke en allesoverklassende koffie. Dat een bonenmachine geen goedkope investering is, dat weet u waarschijnlijk wel al. Net daarom is het aangewezen om niet zomaar een bonenmachine aan te schaffen, maar u alvorens te laten informeren. Wij staan u dan ook graag bij in uw keuze.

Volautomatische bonenmachine

Bij ons vindt u enkel kwaliteit. Dat een bonenmachine resulteert in een beduidend betere koffie, dat weet u al. Maar wat u ook moet weten is dat iedere door ons aangeboden bonenmachine volautomatisch werkt. Met een enkele druk op de knop start je dan ook een verbazingwekkend proces – een proces waarbij jouw bonenmachine koffie tot kunst verheft.

Meer dan koffie alleen

Eigenlijk zijn termen zoals bonenmachine, koffiezetapparaat met bonen of koffiebonen machine misleidend. In feite doen ze oneer aan het technologisch vernuft van deze apparaten. Een bonenmachine kan dan ook veel meer dan enkel koffie bereiden. Een bonenmachine is bijna een wandelende barrista die u ook zal voorzien van allerhande melkspecialiteiten (bv. cappuccino, latte macchiato) of van thee. Een en ander is uiteraard afhankelijk van de bonenmachine en van model tot model. Contacteer ons voor meer informatie omtrent onze aangeboden modellen. Neem eens een kijkje bij ons douwe egberts koffiezetapparaat of schaerer coffee joy echte aanraders!

Een nieuwe koffiemachine kantine kopen? Wij helpen u graag verder met het zoeken naar de perfecte koffiemachine!