Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Buffetapparatuur

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

In de categorie buffetapparatuur vindt u alle RLX-modellen van Bravilor Bonamat. RLX komt men vaak tegen bij kofiecounters, barren en buffetten. Een RLX is de ideale machine voor zelfbediening. Verse koffie is altijd binnen handbereik; daarnaast geeft de machine ook warm water voor thee, instant soep of andere warme dranken. Ook een stoomaftap behoort tot de mogelijkheden. De uitgebreide RLX-lijn maakt vele combinaties mogelijk; zo kunt u de apparatuur precies afstemmen op specifieke behoeftes en situatie. De koffiemachines zijn allen uitgevoerd in zwart en hebben een bescheiden, minimalistisch design dat weinig opvalt wanneer deze in het zicht worden geplaatst. U heeft de keuze uit een RLX-toestel met glazen kannen of een uitvoering met airpotten.

RLX-kannen

De RLX-serie bestaat uit een groot aantal modellen zodat de apparatuur precies is toegespitst op uw gebruikerssituatie. Met een RLX-systeem voorziet u uw gasten de gehele dag door van verse koffie! Dankzij de zelfregulerende warmhoudplaat blijven smaak en temperatuur optimaal. U heeft de keuze uit model met heetwatertap of een model met heet water en stoom. Met de stoomaftap maakt u bijvoorbeeld melk of gluhwein warm binnen seconden! 

RLX-airpotten

De RLX-lijn is ook verkrijgbaar met airpotten. Een airpot is eigenlijk een andere benaming voor thermoskan. De koffie wordt rechtstreeks gezet in de airpot. Deze heeft een inhoud van 2,2 liter, dus u kunt hier flink wat kopjes koffie uit schenken. De airpot heeft een uitstekende isolatie zodat de koffie een geruime tijd op temperatuur blijft en ook de smaak blijft behouden. De airpots werden veel gebruikt tijdens vergaderen of tijdens cateringevenementen. De airpot kan namelijk eenvoudig worden verplaatst. De koffiemachine is voorzien van een aansluiting op de watertoevoer. Het enige dat u hoeft te doen is de koffiefilter vullen en de machine aanzetten. Zo simpel is het! Naast een zeer eenvoudige bediening, kost ook het onderhoud van de machine maar weinig tijd. 

RLX-serie componenten

De RLX-serie is opgebouwd uit de verschillende componenten. Zo kiest u dus precies die componenten die u nodig heeft, zodat het systeem volledig beantwoord aan uw specifieke behoeften. Ook kent het systeem een groot aantal standaard uitvoeringen. Neem een kijkje in onze webshop en mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!