Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Capsule Espresso Apparaat

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Capsule koffiemachines kopen bij 4UStore

Capsule koffiemachines hebben hun gebruiksgemak als voornaamste voordeel. In een handomdraai zetten ze een koffie, waarbij je de keuze hebt tussen uiteenlopende smaken. Of je nu houdt van een verkwikkende Espresso Forza of eerder geniet van de suaviteit van een Lungo Elegante, capsule koffiemachines zetten het allemaal. Bij 4UStore vind je verschillende capsule koffiemachines. De favoriet onder de capsule koffiemachines is echter het L’OR espresso apparaat van Douwe Egberts.

Het L’OR espresso apparaat, de standaard onder de capsule koffiemachines

Ook de andere capsule koffiemachines hebben wel wat te bieden, dus we moeten onze woorden even op een goudschaaltje wegen. Maar toch durven we het L’OR espresso apparaat onze favoriet onder de capsule koffiemachines te noemen. Het L’OR espresso apparaat is dan ook een robuuste koffiemachine boordevol gebruiksgemak, terwijl het de gouden standaard voor koffie moeiteloos bereikt. Deze capsule koffiemachines van Douwe Egberts kunnen moeiteloos omgaan met verschillende koffievariaties en beschikken over een voldoende grote capaciteit. Het L’OR espresso apparaat is speciaal ontworpen voor kleine zaken en is ideaal voor zo’n 25 kopjes overheerlijke koffie per dag. Heb je meer dan tien werknemers of gasten per dag? Dan kies je toch best even een van onze andere capsule koffiemachines.

Zes smaken, oneindig veel genot

Voor het L’OR espresso apparaat gebruik je de capsules van Douwe Egberts. Je hebt hierbij een royale keuze, waarbij je vloeiend varieert tussen intense smaken, pittige verrassingen, karakteristieke fruitigheden en aromatische elegantie. Naast de Forza 09 of de Profondo 07, smachten deze capsule koffiemachines ook naar de Decaffeinato 06. Dat is een decafeïneversie voor wie houdt van die typische koffiesmaak zonder dat een energieboost hen uit balans hoeft te halen. Ontdek je ze graag allemaal? Bestel ze in de winkel of bestel het voordeelpak, waarbij je het L’OR espresso apparaat inclusief 600 capsules ontvangt.

Altijd een geschikte koffiemachine

Capsule koffiemachines zijn vooral geschikt voor de kleinere kantoren. Voor drukkere werkomgevingen zijn er dan ook beter geschikte koffiemachines:

Een nieuwe koffiemachine? Wij helpen u graag verder!