Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 437
    829
Type Koffiemachine
  1. Heetwaterapparatuur (4)

Heetwaterapparatuur

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Ons uitgebreid assortiment Bravilor Bonamat heetwaterapparatuur biedt mogelijkheden voor vrijwel iedere locatie en setting. U maakt er thee, soep of andere warme dranken mee. Met Bravilor Bonamat’s HW-serie brengt u snel en eenvoudig grote hoeveelheden water op de juiste temperatuur. Alle toestellen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en gaan jarenlang mee. Ze zijn uitermate gebruiksvriendelijk en allen voorzien van een non-drip kraan en droogkookbeveiliging.

 

HWA-10, HWA20 en HWA-50

De meest compacte variant uit de HW-serie is de HW-10. Het toestel heeft een buffervoorraad van 2 liter en wordt handmatig met water gevuld. Zo is hij overal te gebruiken.  De HWA-20 heeft een capaciteit van 3 liter. Dit toestel is voorzien van een wateraansluiting. Het indicatielampje geeft aan wanneer het water op de juiste temperatuur is. Deze machine wordt veel gebruikt in sportkantines en op cateringevenementen.

HWA-40 en HWA-70

De HWA-40 en HWA-70 zijn bieden  meer mogelijkheden. Beiden zijn ook voorzien van een wateraansluiting, zodat de apparaten automatisch met water worden gevuld. Verder zijn zowel de HWA-40 als de HWA-70 voorzien van een free flow-toets voor variabele waterhoeveelheden: kopje of kan bijvoorbeeld. De watertemperatuur en –hoeveelheid zijn eenvoudig voor te programmeren. Bovendien geven de toestellen een signalering wanneer ze ontkalkt dienen te worden.

RLX-serie

De RLX-heetwaterapparatuur bestaat uit de RLX-3 en RLX-4. Voor deze machines is overigens ook bijpassende RLX-koffieapparatuur verkrijgbaar. De RLX-3 heeft een inhoud van 1,8 liter en heeft een aantrekkelijk design en een overzichtelijke bediening. Ook geeft het apparaat ene signalering wanneer hij ontkalkt moet worden. De RLX-4 op zijn beurt heeft een inhoud van 1,5 liter en geeft ook stoom. Met de opstoompijp maakt u warme dranken warm als glühwein. Ook is het natuurlijk mogelijk melk op te stomen voor het maken van cappuccino. Ook de RLX-4 is voorzien van een signalering wanneer deze ontkalkt dient te worden.

HW-serie

Tot slot de HW-serie. Deze bestaat uit de HW-505, HW-510, HW-520, HW+510 en HW+520. Deze toestellen hebben respectievelijk een inhoud van 4, 8 , 16, 8 en 16 liter. De HW-505, HW-510 en HW-520 zijn niet voorzien van een wateraansluiting en dienen met de hand gevuld te worden. Dit maakt overigens wel dat de apparaten overal gebruikt kunnen worden, waar er elektriciteit aanwezig is. Verder zijn ze uitgerust met een regelbare thermostaat voor het instellen van de temperatuur en een indicatielampje, dat aangeeft wanneer de inhoud op de juiste temperatuur is. De hoeveelheid water is zichtbaar dankzij het peilglas. De HW+510 en HW+520 bieden dezelfde mogelijkheden, maar zijn voorzien van een wateraansluiting. 

Leidingwaterkoeler en ander koudwaterapparatuur kopen bij 4UStore

Een leidingwaterkoeler kan rechtstreeks worden aangesloten op de waterleiding. Het koelt vervolgens het leidingwater om het dan weer af te geven in bekertjes of voor het vullen van flessen. Hierbij zijn er verschillende modellen verkrijgbaar. Sommige waterkoelers zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het afgeven van bruiswater. Bij twijfel over de geschiktheid van onze waterkoelers kan je steeds contact opnemen met de klantendienst.

Goedkope flessen- of leidingwaterkoeler kopen bij 4UStore

Ben je op zoek naar een goedkope waterkoeler zonder al te veel poespas? Dan is een waterkoeler van EDEN Economy een goed idee. Het goedkoopste model is een flessenwaterkoeler. Deze waterkoeler werkt enkel in combinatie met waterflessen. Het maakt het water heerlijk fris. Er zijn bovendien ook varianten verkrijgbaar die ook heet water kunnen afgeven. Zij zijn ideaal voor fans van thee. Hiernaast beschikt EDEN Economy ook over een echte leidingwaterkoeler. Deze leidingwaterkoeler is geschikt voor het afgeven van heerlijk fris koud water en komt in een stijlvol jasje.

Leidingwaterkoeler voor plat of bruiswater

Het meest prominent aanwezig in ons assortiment zijn de waterkoelers van Chiller. Het gaat bij elke leidingwaterkoeler om een model van hoogwaardige kwaliteit, geschikt voor zakelijke toepassingen. Bij deze waterkoelers heb je de keuze tussen twee modellen. Het gaat enerzijds om de Chiller leidingwaterkoeler en anderzijds om de leidingwaterkoeler Chiller+. De twee modellen zijn vrijwel identiek. Toch is er één belangrijk verschil. Zo kan de Chiller+ leidingwaterkoeler ook bruiswater afgeven, terwijl de Chiller waterkoeler dit niet kan.

Informeer naar bijhorende opties

In ons assortiment is steeds de standaard leidingwaterkoeler opgenomen. Sommige toestellen kunnen echter nog verder worden uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan een optie voor heet water, de toevoeging van een waterfilter of een bijhorende glazenhouder. Zelfs de onderkast van de leidingwaterkoeler is bij ons apart verkrijgbaar. Onze klantendienst helpt jou dan ook graag verder.