Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Aantal gebruikers
 1. < 10 (1)
 2. 10 - 20 (1)
 3. 20 - 30 (1)
 4. 30 - 50 (1)
Prijs
 1. 770
  2159
Merk
 1. Brita (1)
 2. Douwe Egberts (2)
Type Koffiemachine
 1. Instant (2)
 2. Waterfilter (1)

Instant Koffiemachines

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Instant koffiemachines kopen bij 4UStore

Instant koffiemachines hebben hun naam niet gestolen. In een handomdraai weten ze voor een bakkie koffie te zorgen. Instant koffiemachines zijn ideale toestellen voor drukbezochte horecagelegenheden waar kwaliteit en snelheid hand in hand horen te gaan. Maar ook in kantines of de grotere kantoren zijn instant koffiemachines meer dan welkom. Bij 4UStore vind je verschillende soorten instant koffiemachines die we graag even voor jou toelichten.

Douwe Egberts Instant Bolero Pico instant koffiemachine

De Douwe Egberts Instant Bolero Pico is een koffiemachine met een aangenaam prijskaartje. Het gaat om een snelle koffiezetter met een zettijd van 15 seconden per kopje en een maximale capaciteit van 240 kopjes per uur. Hierdoor is deze instant koffiemachine ideaal voor vijf tot twintig gebruikers. Deze koffiemachine is vaak terug te vinden in kleinere kantooromgevingen of in wachtruimtes.

Een instant koffiemachine met een gelijkaardige capaciteit is de Douwe Egberts Instant Bravo koffiemachine. Dit toestel heeft echter meer keuzemogelijkheden. Zo kan je bij deze instant koffiemachine niet alleen kiezen voor koffie, espresso of cappuccino, maar ook voor warme chocolade en warm water. Dat laatste is uiteraard ideaal voor het zetten van een heerlijk kopje thee.

Douwe Egberts Instant Bolero Ultimo instant koffiemachine

De Douwe Egberts Instant Bolero Ultimo doet sterk denken aan de Bolero Pico, maar heeft bovenal een snellere zettijd en meer keuzemogelijkheden. Hierdoor vinden we deze koffiemachine vaker terug in kleinere kantines, op werkplaatsen of zelfs in scholen. Deze instant koffiezet is geschikt voor tien tot dertig gebruikers.

Andere koffiemachine kopen?

Instant koffiemachines focussen vooral op grootgebruikers en dat merk je ook aan het prijskaartje. Laat je echter niet door dat prijskaartje afschrikken, want over het algemeen hebben instant koffiemachines een uitmuntende terugverdientijd. Zeker in vergelijking met capsule-apparaten. Toch te duur? Kijk dan even bij onze tweedehands koffiemachines. Het gaat om koffiemachines die als demo zijn gebruikt en die voor een prikkie worden verkocht.

Toch liever een andere koffiemachine kopen? Ook dat is bij 4UStore geen probleem. Naast onze instant koffiemachines vind je bij 4UStore ook:

wilt u een nieuw koffiemachine kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!