Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Koffiekannen en airpotten

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Voor het serveren van koffie of thee aan grote groepen gasten of bezoekers biedt airpotten, koffie- en thermoskannen uitkomst. Ideaal voor congressen, ontbijt-, lunch en dinerbuffetten, maar ook tijdens uw verjaardagsfeest. Een belangrijk voordeel van de airpotten is dat u ze niet hoeft op te tillen. Koffie inschenken gaat met één druk knop.

Airpot & koffiekan kopen bij 4UStore

Wil je tijdens de vergadering koffie of thee serveren? Dan heb je natuurlijk nood aan een geschikte koffiekan. Speciaal voor cateraars en kantines hebben wij uiteraard meer dan alleen een koffiekan beschikbaar. Denk naast de koffiekan ook aan thermoskannen, airpotten en hun toebehoren, zoals bekerdispensers.

Koffiekan kopen bij 4UStore

Bij 4UStore beschikken we over een ruim assortiment aan koffiekannen. Het kan hierbij gaan om een koffiekan op basis van kunststof of om een glazen uitvoering. Hoe dan ook is de koffiekan extra stevig vormgegeven en komt het in verschillende volumes, opdat er altijd voldoende koffie beschikbaar is. De bodem en het deksel van de koffiekan worden overigens meestal gemaakt op basis van roestvrijstaal. Een koffiekan met een roestvrijstalen bodem en deksel is immers veel steviger, terwijl het roestvrijstaal ook de levensduur van de koffiekan maximaliseert.

Thermoskan kopen bij 4UStore

Wanneer we een koffiekan langdurig op tafel laten staan, zal de koffie zijn temperatuur verliezen. In plaats van een koffiekan kies je hier dan ook beter voor een thermoskan. Zo’n thermoskan werd speciaal gemaakt om koffie of thee extra lang op temperatuur te houden. Hiernaast is het verkrijgbaar in verschillende volumes, is het eenvoudig na te vullen en kan je de thermoskan ook eenvoudig reinigen. Overgieten van de koffiekan naar de thermoskan is heel eenvoudig. Bij 4UStore vind je thermoskannen in verschillende volumes en kleuren, opdat er altijd een geschikte thermoskan te vinden is.

Airpotten kopen bij 4UStore

Tot slot vind je bij 4UStore ook airpotten. Deze airpotten bieden extra veel ruimte voor koffie of thee en laten een eenvoudige bediening toe. Het voordeel van de airpot is immers dat je ze niet hoeft op te tillen maar kan inschenken met een enkele druk op de knop. Airpotten kopen doe je in verschillende kleuren, gaande van het neutrale zwart tot het opvallende geel of rood. Deze kun je gebruiken na het zetten van koffie in een bonenmachine. Neem eens een kijkje bij de cafitesse excellence of cafitesse 50, echte aanraders! Natuurlijk kun je bij ons ook een koffiezetapparaat kopen.