Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 99
    100

Melkwarmer

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een melkwarmer kopen bij 4UStore

Met een melkwarmer warm je eenvoudig grote hoeveelheden melk op. Een melkwarmer maakt gebruik van elektrische verwarming. De melkwarmer is speciaal ontworpen voor het opwarmen van melk terwijl het aankoeken en aanbranden voorkomt. Deze toestellen zijn eenvoudig te bedienen en zijn voorzien van een non-drip tapkraan. De melkverwarmers in deze webwinkel kunnen ook worden gebruikt voor het opwarmen van grote hoeveelheden chocolademelk.

Melkwarmers van de HM-serie

Bij 4UStore hebben we nadrukkelijk de keuze gemaakt voor de melkverwarmers van de HM-serie. Deze toestellen zijn immers voorzien van speciale droogkookbeveiligingen om het beste resultaat te bieden. De thermostaat is daarbij volledig regelbaar waardoor je zelf kiest hoe warm de melk mag zijn. Ook beschikken deze melkwarmers over een peilglas, opdat het waterniveau steeds zichtbaar is. Dat laatste is noodzakelijk omdat deze melkverwarmers werken volgens het au bain-marie-systeem. De melkwarmers van de HM-serie hebben een capaciteit tussen 5 (HM505 melkwarmer) en 20 liter (HM520). Deze melkwarmers zijn niet geschikt voor het verwarmen van chocolademelk.

Melkwarmers van de HCM-serie

Naast de melkwarmers van de HM-serie vind je bij 4UStore ook melkwarmers van de HCM-serie. Deze melkverwarmers beschikken over dezelfde functionaliteiten als deze van de HM-serie. Hetgeen ze daarentegen bijzonder maakt is dat ze over een automatisch roersysteem beschikken. Hierdoor zijn deze melkwarmers ook geschikt voor het verwarmen van chocolademelk. De melkverwarmers van de HCM-serie zijn bij 4UStore verkrijgbaar in een uitvoering van 10 liter. Indien je op zoek bent naar een grotere of kleinere uitvoering, neem je best even contact op met onze klantendienst.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Wil je de heerlijkste melk, chocolademelk of cappuccino serveren? Dan heb je meer nodig dan alleen een melkverwarmer. In deze categorie vind je bijvoorbeeld ook een melkopschuimer. Zo’n melkopschuimer gebruik je om de warme melk heerlijk op te schuimen waardoor jouw cappuccino jouw lippen verwent en jouw neus naar meer laat hunkeren. Krijg je er maar niet genoeg van? Bekijk dan zeker ook volgende productpagina’s: