Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 151
  172
Type Koffiemachine
 1. Percolator (2)

Percolator

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

 • Percolator 45

  4US090334

  € 151,85

  € 183,74 incl. 21% BTW

 • Percolator 75

  4US090356

  € 171,70

  € 207,76 incl. 21% BTW

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Een percolator kopen bij 4UStore

Een percolator of koffiepercolator is een toestel om koffie te zetten. Onderin de percolator wordt water gedaan en daarboven, op een geperforeerde plaats, ligt dan weer de gemalen koffie. Vervolgens dien je de koffiepercolator op een warmtebron te plaatsen. Bij deze zetmethode zal het kokend water via een buis omhoog geduwd worden, waar het op de koffie terechtkomt en opnieuw in het kookreservoir terechtkomt. Door de koffiepercolator net lang genoeg op de warmtebron te laten staan, kan je eenvoudig de sterkte van de koffie bepalen.

De voor- en nadelen van een koffiepercolator

De percolator weet de aroma’s van de koffiebonen veel beter te behouden omdat ze niet verdampen. Daarom is een heerlijke en bijzonder kopje koffie het resultaat. Volgens sommigen biedt de koffiepercolator zelfs de beste koffie! Bovendien is een koffiepercolator voordelig en kan je (afhankelijk van de grootte) meteen veel koffie zetten.

Daartegenover staan dan weer een aantal nadelen. Zo kan je maar één enkele soort koffie zetten en is het in vergelijking met moderne apparaten vrij omslachtig indien je gewoon één enkel kopje wilt zetten. Daarnaast moet je de rubberen ring in de koffiepercolator zo nu en dan vervangen. Wegen de nadelen zwaar door? Dan vind je bij 4UStore een aantal andere koffiemachines.

De percolator 45 of 75 kiezen?

Bij 4UStore heb je de keuze tussen de percolator 45 en de percolator 75. Het verschil tussen deze twee modellen heeft alles te maken met de capaciteit van de Bravilor percolator. Bij de Bravilor percolator 45 gaat het bijvoorbeeld om de uitvoering van 6 liter met een uurcapaciteit van 10 liter. Bij de Bravilor percolator 75 zijn die cijfers dan weer opgetrokken tot respectievelijk 10 en 15 liter.

Andere koffiemachines kopen bij 4UStore

Is een percolator toch niet de beste oplossing? Dan kan je bij ons ook andere koffiemachines kopen. Het gaat onder andere om volgende koffiemachines: