Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 1552
    3362
Type Koffiemachine
  1. Rondfilter (7)

Rondfilterapparatuur

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Rondfilterapparatuur is bij uitstek geschikt op momenten dat u snel, grote hoeveelheden verse koffie nodig heeft. Ideaal voor drukke momenten: na afloop van een voetbalwedstrijd, pauze in het theater of de koffievoorziening in het ziekenhuis of verzorgingstehuis. Alle rondfilterapparatuur is relatief licht van gewicht en kan zodoende eenvoudig worden verplaatst. Zo beschikt u op ieder gewenst moment, waar u maar wil over heerlijke verse koffie. De rondfilterapparatuur uit deze categorie is van het merk Bravilor Bonamat. De koffiemachines zijn uitermate gebruiksvriendelijk en qua design mogen ze ook zijn!

Bravilor Bonamat rondfilterapparatuur

Met rondfilterapparatuur van Bravilor Bonamat bent u gegarandeerd van heerlijke verse koffie. De RVS filterpan en casco geven de machine een minimalistisch, kwalitatieve uitstraling, gecombineerd met een zekere elegantie. De containers zijn licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen voor decentrale koffie-uitgifte. Erg handig voor cateringdoeleinden. Wanneer de koffie is geeft de machine een signaal. U heeft de keuze uit kopjes, kannen, liters of zelfs gallons. Op deze manier is de kans dat u teveel koffie zet voor uw gasten tot een minimum beperkt. Bovendien is de rondfilterapparatuur voorzien van totaal- en dagtellers, ontkalkingssysteem en een ingebouwde tijdklok. Deze ingebouwde tijdklok maakt het mogelijk dat de machine start met koffie zetten, zonder dat u daar fysiek aanwezig bij hoeft te zijn. Ook is het mogelijk de zettijd aan te passen voor een optimale extractie. De machine is bovendien voorzien van een beveiliging in de vorm van een container- en stuurkopsignalering.

B-serie en B HW-serie

In ons assortiment de B-serie en B HW-serie. De B-serie bestaat uit vier modellen met inhouden van 5, 10, 20 en 40 liter. De B HW-serie op zijn beurt kent een 5, 10 en 20 liter-uitvoering. Binnen deze inhouden is het mogelijk iedere gewenste hoeveelheid koffie te zetten. Voor zowel de B- als B HW-serie is wandbevestiging mogelijk. De B HW-modellen beschikken over een aparte tap voor heet water, deze is niet voorzien bij de B-serie. Tot slot zijn ze beide series verkrijgbaar in een enkele uitvoering met één container en één zuil. Zo is het mogelijk dubbele of zelfs drievoudige machines samen te stellen om zo de capaciteit te vergroten. Voor meer informatie en advies, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u meer dan graag!