Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 236
    914
Type Koffiemachine
  1. Snelfilter (8)

Fresh Brew - Snelfilterapparatuur

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Met de snelfilter-koffiemachines van Bravilor Bonamat met in een handomdraai heerlijke verse filterkoffie. In ons assortiment vindt u Mondo, Matic, TH, NOVO en ISO-snelfilterapparatuur. Ieder toestel biedt de mogelijkheid om op elke locatie, met of zonder wateraansluiting, snel een heerlijke koffie te zetten. De apparaten zijn voorzien van een minimalistische, moderne uitstraling in RVS met zwarte accenten. De snelfilterapparatuur van Bravilo Bonamt komt u werkelijk overal tegen. De toestellen zijn gebruiksvriendelijk, van hoge kwaliteit en voorzien van een aantrekkelijk design. Bovendien zijn ze overal inzetbaar.

Mondo

Mondo snelfilterapparatuur vult u handmatig met water en kunt u overal gebruiken. Het toestel is uitgerust met twee zelfregulerende warmhoudplaten. Deze zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw koffie optimaal blijft, omdat ze op precies de juiste temperatuur blijft, zelfs als de kun niet volledig gevuld is. Ook is er een dubbele machine verkrijgbaar, genaamd de Mondo Twin. Deze verdubbelt de capaciteit en zet grote hoeveelheden koffie door het dubbele zetsysteem. Tot slot bevindt de gietopening van het toestel is aan de voorkant, daar waar die bij de meeste snelfilterapparatuur aan de achterzijde is te vinden. 

Matic

De Matic is in tegenstelling tot de Mondo voorzien van een wateraansluiting, zodat de machine automatisch met water wordt gevuld. Natuurlijk bestaat ik de mogelijkheid tot het zetten van een halve kan koffie. Met de ledverlichte bediening van de machine selecteert de voorgeprogrammeerde hoeveelheid. Het apparaat geeft zelf aan wanneer de koffie klaar is en wanneer hij ontkalkt dient te worden. Ook de Matic is verkrijgbaar als dubbele machine in de vorm van de Matic Twin. Deze beschikt over twee zetsystemen met RVS-filterpannen en biedt ruimte voor niet minder dan vier glazen koffiekannen.

TH

De TH is een ietwat andere soort machine als de Mondo- en Matic-modellen. De TH maakt het mogelijk koffie direct in een airpot of thermoscontainer te zetten. De filterkoffie kan dus op ieder gewenst moment geserveerd worden. De koffie kan gerust een tijdje blijven staan, want de airpot Furento en de thermoscontainer Advanta zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw koffie niet snel minder wordt. De TH dient u handmatig met water te vullen, terwijl de THA eenvoudig op de waterleiding kan worden aangesloten. Dit maakt dat ook de TH-serie bruikbaar is in vrijwel iedere setting en situatie.

NOVO en ISO

Tot slot vindt u nog den NOVO en ISO-machines in ons assortiment. De NOVO is het meest budgetvriendelijke systeem. De NOVO is uitermate geschikt voor locaties zonder waterleiding. Koffiezetten is dus overal mogelijk, mits er elektriciteit is natuurlijk. Het apparaat is voorzien van twee warmhoudplaten, die zelf de temperatuur aanpassen aan de hoeveelheid koffie die aanwezig is in de kan. De ISO op zijn beurt is afgeleid van de TH-serie. Hij dient zelf gevuld te worden met water. Een thermoskan van 2 liter wordt meegeleverd.