Onze andere webshops

Koffiemachines - Caffelina

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Wat is het eerste wat u doet wanneer u op kantoor arriveert? Velen zullen eerst een koffie halen alvorens ze hun computer aanzetten. Goede koffie is erg belangrijk. Het leidt tot gemotiveerd en productief personeel. Oplossingen, briljante ideeën en ingevingen ontstaan vrijwel altijd tijdens het drinken van een kop goede koffie. Uit onderzoek is gebleken dat voor vele werknemers zelfs alleen al de geur van koffie inspirerend werkt. Ook levert goede koffie een positieve bijdrage aan het imago van uw bedrijf. Misschien nog wel belangrijker slechte koffie zorgt voor een negatieve indruk van uw organisatie.  

Waarom een goede koffiemachine kopen? 

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van alle Nederlandse werknemers zeggen dat een goede kop koffie hen helpt om productiever te zijn. Ruim 58% van de Nederlanders geven dan ook aan dat ze niet zonder koffie op het werk kunnen. Gemiddeld genomen drinken Nederlanders dan ook vier kopjes koffie per dag op het werk.  28% drinkt zelfs vijf koppen koffie of meer. Dat Nederlanders verknocht zijn aan hun kop koffie, mag wel duidelijk zijn. Waarom een koffiemachine kopen? Omdat de tevredenheid van uw werknemers ook voor u belangrijk is – én omdat hun tevredenheid resulteert in een toename van de werkprestaties, ook dat is wetenschappelijk bewezen.

Keuzemogelijkheden 

Vele jaren geleden was de keuze tussen koffiemachines erg eenvoudig, voornamelijk omdat deze beperkt was tot de filtermachine. Tegenwoordig heeft men veel meer keus. Welke koffiemachine het best in uw bedrijf past, hangt volledig af van uw behoeften: hoeveel personeel werkt er in uw bedrijf, hoeveel keuzemogelijkheden wilt u – als in verschillende soorten koffiebereidingen - en niet geheel onbelangrijk, de prijs van de machine. Waar u bij een filterkoffiemachine erg beperkt bent is het bij moderne koffiemachines mogelijk de smaak en intensiteit van de koffie te bepalen. Bovendien, nu dat de vraag naar speciale koffiebereidingen groeit - denk bijvoorbeeld aan een latte macchiato – worden ook de meer geavanceerde machines populairder op de werkvloer. Tegenwoordig neemt men geen genoegen meer met een standaard kop koffie. De kwaliteit van uw koffie speelt een grote rol in de wijze waarop u zich als organisatie profileert.

Ons assortiment

De smaak van koffie is afhankelijk van een aantal factoren: machine, soort koffie, onderhoud van de machine en kwaliteit van het water waarmee men de koffie zet. Desondanks is smaak natuurlijk erg persoonlijk. In deze categorie vindt u een ruim aanbod koffiemachines waaronder bonenmachines, cafitesse, percolators en snelfilter-, rondfilter- en buffetapparatuur, evenals melkwarmers, heetwaterapparatuur en bijbehorende accessoires. Onze aanrader is de cafitesse excellence van Douwe Egberts of de Cafitesse excellence compact. Een koffiemachine is een flinke investering, daar zijn wij ons van bewust. Neem daarom contact met ons op voor deskundig advies en informatie wat betreft onderhoudsvoorwaarden. Mocht u andere vragen hebben, dan horen wij deze natuurlijk ook graag, want wij helpen u graag als u advies nodig heeft tijdens het kantoorartikelen bestellen. We zijn te telefonisch te bereiken, via mail of via de chatfunctie op onze site. Neem eens een kijkje bij onze schaerer coffee of douwe egberts koffiezetapparaat, een echte aanrader! Voor een lekkere koffie soort bekijk dan eens de cafitesse medium roast!

Naast onze koffiezet apparaten bieden wij ook nog enorm veel extra's aan: