Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Alcoholvrij
  1. Nee (2)
Glutenvrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 20
    24
Merk
  1. Amstel (3)
Verpakking
  1. Blik (2)

Amstel

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Online het Amstel-bier kopen in België en Nederland

Het Amstel-bier is een biermerk van Heineken, de bekendste brouwerij van Nederland. Het Amstel-bier is verkrijgbaar in verschillende soorten. De bekendste is de pilsener. Dit is een Nederlands pilsbier op basis van gerstemout en hop. Het heeft een goudgele kleur, een alcoholpercentage van 5% en een lichtbittere smaak. Het is een populair Amstel-bier en u kunt voor dit Amstel-bier aanbieding na aanbieding verzilveren bij 4UStore. Wij verkopen dit Amstel-bier onder andere in blikken van 33 cl. Toch kunt u heus niet alleen voor deze pilsener bij ons terecht.

Amstel-bier kopen in België en Nederland

Online groothandel 4UStore levert het Amstel-bier niet alleen in Nederland. U kunt namelijk ook het Amstel-bier kopen in België. Houd er wel rekening mee dat de verzendkosten dan net iets hoger zijn. Dat heeft te maken met de extra kosten die de bezorgdiensten in rekening brengen. Voldoende Amstel-bier kopen in België zorgt ervoor dat u recht heeft op een gratis verzending. Dan betalen wij de bezorgingskosten wel, geen probleem.

U kunt dankzij onze webshop verschillende soorten Amstel-bier kopen in België. Zo verkopen we niet alleen de beroemde pilsener, maar ook de Radler. Onder dit merk worden namelijk zes verschillende radlerbieren verkocht. Naast de klassieke radler met citroensap zijn er ook radlers met andere fruitige smaken beschikbaar. Op de productpagina’s leest u telkens meer over elk Amstel-bier en wat het zo bijzonder maakt.

Voor het Amstel-bier aanbieding na aanbieding verzilveren bij 4UStore

Wanneer u voor het Amstel-bier een aanbieding zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Als groothandel hanteren wij hoe dan ook scherpe prijzen, zelfs als er op dit moment geen Amstel-bier-aanbieding loopt. Hierbij kennen we automatisch volumekortingen toe bij grote bestellingen. Deze volumekortingen worden automatisch verrekend. U hoeft dus niks te doen als u van deze Amstel-bier-aanbieding wilt genieten. Tegelijkertijd raden we aan om een account aan te maken, want dan ontvangt u onze gepersonaliseerde nieuwsbrief met extra kortingen. Hierdoor kunt u voor het Amstel-bier aanbieding na aanbieding scoren. Dit geldt overigens niet alleen voor het Amstel-bier, maar ook voor de andere bieren die bij 4UStore te verkrijgen zijn. Op de onderstaande pagina's leest u meer over deze andere bieren, die eveneens heel voordelig te bestellen zijn.

"