Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Desperados

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Online het Desperados-bier in blik kopen bij 4UStore

Het Desperados-blik is onmisbaar tijdens een zomers feestje. Dit verfrissend biertje met een verrukkelijk tequila-aroma is ideaal om het feestje in gang te blazen en doet het goed met alles waar muziek bij komt kijken. Wij verkopen het Desperados-blik in grootverpakkingen, waarbij u rekent op onze staffelkortingen. Hierdoor is uw favoriete biertje kopen extra voordelig. Lees meer over dit feestbier en ontdek waarom generatie Y er zo gek van is.

Kennismaking met het Desperados-blik 33cl of 500 ml

Het Desperados-bier is een bier met een alcoholgehalte van 5,9%. Wat het Desperados-bier zo bijzonder maakt, is dat men aan dit lagerbier een tequila-aroma heeft toegevoegd. Het Desperados-bier wordt in meer dan vijftig landen gekocht en wordt sinds 2012 in Nederland gebrouwen. Naast de reguliere versie van het Desperados-bier zijn er ook talloze varianten te verkrijgen, zoals de alcoholvrije variant Virgin 0.0%, de uitvoering Lime & Ginger 5.0% en de uitvoering Red 5.9%. Het Desperados-bier is te verkrijgen in flesjes van 33 cl. Daarnaast kunt u kiezen voor het Desperados-blik 33cl of voor het Desperados-blik met een inhoud van 50 cl.

Alternatieven voor het Desperados-bier

Het Desperados-blik is vooral beroemd omwille van de intense en verfrissende smaak met een kruidige afdronk en toetsen van citroen. Het is een zomerse dorstlesser die het goed doet op een zonnig terras of op het strand. Het zomerse biertje focust vooral op generatie Y en op iedereen die op zoek is naar nieuwe ervaringen. Het is bovendien een echte partypartner die graag op events aanwezig is. Het maakt dan ook deel uit van ons populaire assortiment aan bieren, waartoe ook onder meer Dikke Lul 3Bier, Jupiler en Dutch Bargain behoort. Op de onderstaande pagina's leest u meer over de verschillende lekkere alternatieven voor het Desperados-blik 33cl.

"