Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Alcoholvrij
  1. Nee (2)
Glutenvrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 21
    49
Merk
  1. Grolsch (3)
Verpakking
  1. Blik (2)

Grolsch

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Het Grolsch-bier kopen bij 4UStore

Het biermerk Grolsch heeft een geschiedenis die teruggaat tot in 1615. Het werd voor het eerst gebrouwen in Groenlo, dat vroeger nog Grolle heette en waarnaar het biertje is vernoemd. Het biertje is niet alleen bekend omwille van de geliefde smaak, maar ook omwille van de authentieke beugelfles. Het is een van de weinige brouwerijen die na de Tweede Wereldoorlog niet is overgestapt op de kroonkurk. Ook toen de revolutionaire fliptopper in 1964 op de markt kwam, bleef men halsstarrig vasthouden aan de beugelfles. De fliptopper was een kroonkurk die een beetje leek op een pet. Het uitsteeksel was eenvoudig op te liften en fungeerde als flesopener, waardoor een bierflesje zonder gereedschap kon worden geopend. Het innovatieve ontwerp stierf echter een stille dood.

Het lekkerste Grolsch-bier kopen bij 4UStore

Het is natuurlijk niet alleen de iconische Grolsch-fles die indruk maakt, maar ook het biertje zelf. Zoals de traditie het wil, brouwt men er niet alleen een pilsener, maar ook een oud bier en een bockbier. En daarbovenop heeft men de laatste jaren een aantal nieuwe biertjes aan het assortiment toegevoegd.

Bij ons kunt u onder meer de klassieker uit het assortiment van Grolsch-bier kopen: de Premium Pilsener. Dit lichtblond bier van ondergisting, gemaakt op basis van hop, gist en gerstemout, heeft een alcoholpercentage van 5%. Daarnaast kunt u ook de radler met een alcoholpercentage van 2% bij ons verkrijgen. Of u nu van het Grolsch-bier krat na krat wilt bestellen of eerder kiest voor blikjes: bij ons kunt u al het Grolsch-bier kopen en dat aan scherpe prijzen.

Van het Grolsch-bier aanbieding na aanbieding ontvangen in uw mailbox

Wilt u het Grolsch-bier kopen en daarbij rekenen op lage prijzen? Dan bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Als online biergroothandel hanteren wij scherpe prijzen en kennen we volumekortingen toe. Bovendien kunnen accounthouders voor het Grolsch-bier aanbieding na aanbieding verzilveren. Regelmatig sturen wij namelijk gepersonaliseerde nieuwsbrieven uit, waarin ook kortingscodes zijn opgenomen. Uiteraard zult u niet alleen voor het Grolsch-bier aanbieding na aanbieding in uw mailbox ontvangen, maar ook voor de andere producten die bij ons te verkrijgen zijn. Op de onderstaande pagina's ontdekt u meer over deze producten die u waarschijnlijk zullen interesseren.

"