Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Alcoholvrij
  1. Nee (1)
Glutenvrij
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 32
    33
Verpakking
  1. Blik (1)

Jupiler

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Het Jupiler-bier kopen bij 4UStore

Wanneer u voor het Jupiler-bier aanbieding na aanbieding wilt verzilveren, bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Als groothandel hanteren wij extra scherpe prijzen en kennen we volumekortingen toe. Wie groot inkoopt, rekent met andere woorden op grootse kortingen. Heeft u daarbovenop ook nog eens een account op deze webshop? Dan zit u helemaal gebeiteld. Want dankzij onze gepersonaliseerde nieuwsbrief kunt u voor het Jupiler-bier aanbieding na aanbieding scoren. Wilt u meteen het Jupiler-bier kopen? Ga dan naar de desbetreffende productpagina en voeg de favoriete pils uit België meteen aan uw bestelmandje toe. Wilt u meer weten over dit bier? Lees dan vooral verder.

Van het Jupiler-bier krat na krat bestellen bij 4UStore

Het Jupiler-bier is een Belgisch bier dat wordt gebrouwen door brouwerij Piedbœuf. Dit goudgeel pilsbier op basis van hop, gist, mout en maïs heeft een alcoholpercentage van 5,2%. De smaak is zachtbitter en het wordt bij voorkeur op een temperatuur van 3°C, onder een flinke schuimkraag, gedronken. U kunt dit bier kopen in flesjes. Als groothandel leveren wij geen individuele flesjes. In de plaats daarvan gaat van het Jupiler-bier krat na krat de deur uit. Daarnaast kunt u het Jupiler-bier kopen in blikken van 33 cl. Naast de klassieke pils is er ook een alcoholvrije variant (0.0%) te verkrijgen. Deze alcoholvrije variant is net zo lekker, maar is vrij van alcohol.

Het favoriet bier van menig Belg en Nederlander

In België is dit een bekend biermerk, onder andere omdat het een belangrijke sponsor is van het Belgische voetbal. Ook in Nederland wint het Jupiler-bier aan belangstelling en heeft het bedrijf veel geld gespendeerd aan het verwerven van merkbekendheid. Het sponsorde lange tijd de Eerste divisie, die toen de Jupiler League heette, het sloot een partnership met AFC Ajax en het was eerder al het officiële WK-bier in de volledige Benelux. U zult er dan ook niet alleen de Belgische klant mee plezieren, integendeel.

Meer dan alleen het Jupiler-bier kopen bij 4UStore

Natuurlijk is het leuk om te weten dat u voor het Jupiler-bier aanbieding na aanbieding kunt scoren bij 4UStore, maar het is toch ook belangrijk om te weten dat ons aanbod veel ruimer is dan dat. Wij bieden talloze andere bieren aan en ook bij deze bieren zijn er vaak mooie kortingsacties, terwijl onze staffelkortingen ook bij deze bieren gewoon van toepassing zijn. Hieronder vindt u een aantal van onze andere bieren terug. Lees er meer over, check de productpagina's en voeg ze in een enkele klik aan uw bestelmandje toe.

"