Onze andere webshops

Wijnen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Online wijn kopen bij 4UStore

Ongeacht of het nu gaat om een bedrijfsfeestje of om het vullen van de koelkasten in de kantine: een goede wijn hoort eigenlijk altijd aanwezig te zijn. Ook bij 4UStore weten we dit als geen ander. Daarom kiezen we voor een ruim assortiment aan rode wijn, witte wijn en schuimwijn en dit met verschillende smaakprofielen. Wijn kopen was nooit eerder zo eenvoudig. Bij 4UStore kan je wijn kopen van verschillende fabrikanten en voor aangename prijzen. Toch zal je bij 4Ustore enkel kwalitatieve wijn kopen, want al onze wijnen hebben een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.

Rode wijn online kopen

In de eerste plaats kan je bij 4UStore kwalitatieve rode wijn kopen. Het gaat onder andere om de merlot op basis van de Shiraz-druif, Spaanse rode wijn met de smaak van rijp fruit, een Chileense Cabernet-Sauvignon-Shiraz en een heerlijke Franse wijn afkomstig uit het zuiden van het land. Bij iedere wijnfles is meer informatie aangegeven. Neem die informatie steeds zorgvuldig door. Zo zijn sommige wijnen beter geschikt om te serveren bij rood vlees, terwijl anderen dan weer houden van stoofpotjes of lamsvlees. Twijfel je en wil je een geschikte wijn kopen? Vraag het dan even aan onze klantendienst.

Witte wijn kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen rode wijn bestellen, maar ook witte wijn kopen. Het gaat hier om droge Spaanse wijn, frisse witte wijnen met fruitige tonen zoals appel, Duitse rieslings of Gewürztraminers en uiteraard ook de Franse klassiekers. Ook hier vind je de nodige informatie steeds terug op de desbetreffende productpagina’s.

Andere wijn kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen rode of witte wijn kopen, maar vind je ook de andere wijnvarianten. Een heerlijke roséwijn staat op een zomerse dag immers niet mis. Wil je liever wijn kopen met bubbels? Geen probleem: ook zo’n wijn kopen doe je gewoon bij 4UStore. Toch liever een biertje? Neem dan even een kijkje in de categorie alcoholische dranken en bieren.