Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    14
Merk
  1. AA Drink (2)

AA Drink

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Blikjes AA Drink kopen bij 4UStore

Het sportdrankje AA Drink was lange tijd alleen in flesjes te verkrijgen, maar laten we eerlijk zijn: de AA Drink-blikjes zijn net zo leuk! Natuurlijk moeten we toegeven dat een AA Drink-blikje tijdens het sporten niet zo handig is. Zeker niet in vergelijking met de flessen met een sportdop. Daarom gaat het bij de AA Drink-blikjes om drankjes die u voor of na het sporten kunt drinken. Drink een AA Drink-blikje om te recupereren of om vocht te tanken voordat u begint te sporten.

Blikjes AA Drink: om te drinken voor of na het sporten

Een van de AA Drink-blikjes die vaak wordt gekocht, is AA Drink High Energy. Het is een drankje boordevol vocht en koolhydraten, ideaal voor meer dan een uur sport. Het is speciaal ontwikkeld voor duursporters en het kan voor of na het sporten worden gedronken. De blikjes AA Drink worden bij voorkeur koud gedronken. Een ander mooi voorbeeld van een populair AA Drink-blikje is de Burner Zero met L-carnitine. Deze AA Drink-blikjes bevatten cafeïne om vermoeidheid tegen te gaan en bevatten bestanddelen die helpen om lichaamsvet in energie om te zetten. Het is ideaal om te drinken voor een krachttraining en het is niet geschikt om tijdens de training te drinken.

Sportdranken kopen bij 4UStore

Voldoende drinken is tijdens het sporten erg belangrijk. Sportdranken zijn speciaal ontwikkeld voor sporters en bevatten diverse nuttige stoffen die tijdens het sporten verloren gaan. Veel producenten focussen daarbij op flesjes, omdat deze een sportdop hebben en het mogelijk is om het te drinken tijdens het sporten. In plaats van de blikjes AA Drink kunt u daarom ook kiezen voor de flesjes van dit merk. Denk daarnaast aan andere merken van sportdranken, zoals Aquarius, Extran en Sportwater. Ook deze sportdranken zijn bij ons te verkrijgen.

"