Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Green Cola

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Green Cola: cola zonder toegevoegde suikers en calorieën

Op de vraag of cola gezond of ongezond is, kunnen veel experts eenvoudig het antwoord geven: cola is ongezond. Of toch de klassieke Coca-Cola. Dat komt onder andere door de grote hoeveelheid suiker. Wie vaak Coca-Cola drinkt, komt aan, heeft een grotere kans op diabetes en heeft een grotere kans op hart- en vaatziekten. Daarom raden experts aan om de consumptie van dergelijke frisdranken te beperken. Af en toe een glas cola drinken, is uiteraard niet erg. Maar overdrijven wel. Recent is de discussie of cola gezond of niet gezond is opnieuw aangewakkerd. Dat heeft te maken met Green Cola, een variant zonder suiker en calorieën.

Green Cola: gezond of ongezond?

Bij Green Cola geven ze aan dat zij de echte toekomst van cola zijn. Green Cola heeft wel de smaak van cola, maar dan zonder toegevoegde suikers, zonder calorieën, zonder aspartaam, zonder fosforzuur en zonder conserveermiddelen. Hierdoor biedt Green Cola een gezonder alternatief voor de klassieke coladranken. Het is gezoet met stevia en het bevat natuurlijke cafeïne uit groene koffiebonen. Aan zowel stevia als groene koffie zijn talloze gezondheidsvoordelen verbonden. Toch blijft de discussie of cola gezond of niet gezond is, bestaan. Dat heeft onder andere te maken met de aanwezigheid van cafeïne. Bij cafeïne blijft het belangrijk om niet te overdrijven. Water is nog steeds de beste manier om het vochtgehalte op peil te houden. Maar met af en toe een glas Green Cola drinken, doet u uiteraard niks mis.

Green Cola: het verantwoorde alternatief voor populaire frisdranken

Hoewel Green Cola vooral bekend is omwille van het alternatief voor de klassieke coladranken, heeft het meer te bieden dan enkel dat. Het heeft bijvoorbeeld ook Green Lemon Lime, een drankje op basis van twee heerlijke citrusvruchten. En daarnaast zijn er nog de Green Fruit Flavors. Ook hierbij gaat het om verantwoorde alternatieven voor populaire frisdranken. Toch liever het origineel? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina’s.

"