Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 8
    10
Merk
  1. Dubbelfrisss (2)

Dubbel Frisss

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Blikjes DubbelFrisss kopen bij 4UStore

DubbelFrisss is een producent van fruitige dranken. Bijzonder aan DubbelFrisss is dat het telkens verschillende fruitsmaken met elkaar combineert. Zo hoeft u niet te kiezen tussen appelsap of perziksap, maar kiest u gewoon voor DubbelFrisss Appel & Perzik. Bij ons kunt u niet alleen de pakken en plasticflesjes van DubbelFrisss kopen, maar ook de blikjes DubbelFrisss.

Blikjes DubbelFrisss Zero kopen bij 4UStore

Bij de blikjes gaat het onder meer om DubbelFrisss Zero. DubbelFrisss Zero combineert de smaken van appel en perzik, maar dan zonder toegevoegde suikers. In tegenstelling tot de vele andere drankjes van dit merk is het gezoet met kunstmatige zoetstoffen. Hierdoor is dit koolzuurhoudend drankje laag aan calorieën. DubbelFrisss Zero is te verkrijgen in blikjes van 25 cl en is dan ook een ideale dorstlesser voor onderweg.

Pakken en flessen van Dubbel Frisss kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u een ruim assortiment aan dranken van Dubbel Frisss. Stuk voor stuk zijn ze fruitig, lekker en vrij van kunstmatige zoetstoffen of conserveermiddelen. Dubbel Frisss Appel & Perzik is een populaire keuze, maar hetzelfde kunnen we zeggen over de smaken Framboos & Cranberry met Appel, Witte Druiven & Citroen met Appel, Ananas & Mango met Appel en Dubbel Frisss Appel & Peer. Op de Nederlandse markt doen ook Dubbel Frisss Sinaasappel & Mandarijn met Appel en Dubbel Frisss Appel & Zwarte Bessen het heel goed. Al deze smaken zijn te verkrijgen in pakken van 1,5 liter. Dubbel Frisss Appel & Perzik is ook te verkrijgen in kleine flessen van 275 ml en 500 ml. Een bijzondere keuze is dan weer Dubbel Frisss BubbelFrisss, de DubbelFrisss-champagne voor kinderen. Het is een mousserende frisdrank op basis van appel en perzik.

Andere vruchtendranken kopen bij 4UStore

Wanneer u voor uw blikjes DubbelFrisss aanbieding na aanbieding wil scoren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen alleen grootverpakkingen en kunnen hierdoor scherpe prijzen hanteren. Ongeacht of het nu gaat om de blikjes DubbelFrisss Zero of om de DubbelFrisss-champagne, onze lage prijzen zijn steeds gegarandeerd. Hoe groter uw bestelling is, des te scherper onze prijzen zijn. Dit geldt niet alleen voor onze blikjes, maar ook voor onze flesjes en voor de andere vruchtendranken die u bij ons kunt kopen.

"