Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    23
Merk
  1. Fernandes (5)

Fernandes

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Koop uw favoriete Fernandes-blik bij 4UStore

Het favoriete drankje uit Suriname, Fernandes, is bij ons in blik te verkrijgen. Het Fernandes-blikje is zoals vanouds erg zoet en fruitig. Er hangt een hele lifestyle rond dit merk, een stijl waarbij iedereen welkom is. Net zoals dat in Suriname het geval is. Met een ruime keuze aan smaken is er altijd wel een geschikt Fernandes-blik te vinden.

Voor de Fernandes-blikjes aanbieding na aanbieding verzilveren

Voor wie op zoek is naar een lekker Fernandes-blikje hebben wij goed nieuws. Er zijn namelijk veel smaken om te ontdekken. Een populair Fernandes-blikje is de Cherry Bouquet, dat is meteen ook het eerste smaakje dat men ooit maakte. Kersen blijven natuurlijk smaakvol en nog steeds geven velen de voorkeur aan dit Fernandes-blikje. Natuurlijk zijn er sinds de beginjaren veel andere smaken bijgekomen, zoals Green Punch en Cream Ginger. Cream Ginger is een pittige klassieker die symbool staat voor het hete Suriname. Ook Super Pineapple en Red Grape zijn te verkrijgen in een passend Fernandes-blikje van 330 ml. Wilt u van deze Fernandes-blikjes aanbieding na aanbieding scoren? Weet dan dat u hier op de juiste plaats bent. Onze prijzen zijn heel laag en onze staffelkortingen maken het er alleen maar interessanter op.

Meer dan alleen het Fernandes-blikje

Niet elk drankje van dit merk is in een blikvorm te verkrijgen. Dat is bijvoorbeeld het geval voor Markoesa, dat enkel in petflessen van anderhalve liter op de markt wordt gebracht. Het is een van de redenen waarom wij niet alleen blikjes frisdrank verkopen, maar ook flessen. Voor een aantal van onze frisdranken bieden wij ook de Deense variant aan, bijvoorbeeld voor Coca-Cola en Fanta. De Deense variant is goedkoper en wordt door ons geïmporteerd. Er meer over weten? Surf dan naar de hieronder weergegeven pagina's.

"