Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Hero

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Blikjes Hero kopen bij 4UStore

Hero heeft al meer dan een eeuw een passie voor fruit. In 1914 maakten ze bijvoorbeeld voor het eerst aardbeienjam. Er werd toen nog veel suiker aan toegevoegd, want de mensen hadden nog geen koelkast en suiker zorgt voor een langere houdbaarheid. Dat was slim gezien. Tot op heden maakt deze producent nog steeds jam, maar hun passie voor fruit heeft ook andere producten opgeleverd. Het gaat bijvoorbeeld om dessertsaus als de Betuwe Rode Bes, granenrepen als de B'tween Kokos & Chocolade en natuurlijk de bekende appelstroop. En ten slotte maakt Hero drank, lekkere drank.

Kennismaking met de blikjes Hero

Dat Hero drank maakt, dat hoeft u cassisminnend Nederland niet te vertellen. Als producent van de Hero drank The Original Cassis geniet dit merk dan ook enige bekendheid. U kunt deze cassis verkrijgen in blikjes Hero 250 ml of in blikjes van 330 ml. Daarnaast produceert men ook lekkere fruitsappen, zoals de Hero drank Blikje Fruitsap Appel 100% Sap en de Hero drank Blikje Fruitsap Sinaasappel 100% Sap. Al deze blikjes Hero zijn bij ons te verkrijgen en zijn ook verkrijgbaar in flessen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte, fruitige dorstlesser te vinden. Zoals steeds rekent u daarbij op onze kortingen en op de vele voordelen voor accounthouders, zoals betalen op factuur.

Meer dan alleen blikjes Hero kopen bij 4UStore

Natuurlijk maakt Hero drank en bent u er helemaal weg van, maar weet dat dit bedrijf ook andere fruitige topproducten maakt. Daarnaast verkopen wij nog heel wat andere producten waarvan wij denken dat ze u zullen interesseren. Neem een kijkje op de onderstaande pagina's en ontdek de andere producten die wij verkopen. Ook bij deze producten geniet u van scherpe prijzen en uitstekende voorwaarden.

"