Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Overige merken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
"

Bekende en minder bekende frisdranken kopen bij 4UStore

De online drankengroothandel staat voor een heel compleet assortiment. Daarom kunt u bij ons niet alleen de frisdranken van grote en bekende A-merken kopen, maar verkopen we ook frisdranken van minder bekende merken of van B-merken. Het gaat dan bijvoorbeeld om de blikjes Maaza en de blikjes Taksi. Hieronder leest u er meer over.

Blikjes Maaza kopen bij 4UStore

Maaza is een merk van fruitdranken van The Coca-Cola Company. De blikjes Maaza zijn bij ons niet zo bekend en worden vooral in India, Afrika, Azië en Oost-Europa op de markt gebracht. In de toko mogen de blikjes Maaza dan ook niet ontbreken. Er zijn verschillende soorten blikjes Maaza te verkrijgen. De populairste uitvoering is die met een mangofruitsmaak. De blikjes Maaza zijn ook met andere smaken te verkrijgen. Onder andere de blikjes Maaza Tropical, met onder meer ananas en banaan, de blikjes Maaza Guava en de blikjes Maaza Lychee zijn bij ons te verkrijgen.

Blikjes Taksi kopen bij 4UStore

Verder verkopen wij onder meer de blikjes Taksi. De blikjes Taksi bevatten een vruchtensap met vitamine C en een melkpermeaat en worden door Riedel Drinks op de markt gebracht. Riedel is een Nederlandse drankenfabrikant die in Ede is gevestigd. De blikjes Taksi zijn in verschillende smaken te verkrijgen, zoals sinaasappel, tropisch fruit en exotisch fruit. Bij ons kunt u de verschillende blikjes Taksi verkrijgen.

De Summit-blikjes kopen bij 4UStore

Met de Summit-blikjes kiest u voor een extra voordelig alternatief voor de bekende A-merken. De rode Summit-blikjes bieden bijvoorbeeld een lekker alternatief voor de reguliere cola van The Coca-Cola Company, terwijl de rood-zwarte Summit-blikjes dan weer een alternatief zijn voor hun Cola Zero. De oranje Summit-blikjes zijn ideaal ter vervanging van Fanta en de groene Summit-blikjes vervangen dan weer Sprite. In kantines en horecazaken zijn Summit-blikjes minder geschikt, omdat consumenten vaak de voorkeur geven aan A-merken. U kunt het bijvoorbeeld wel gebruiken bij de bereiding van cocktails, want het verschil smaakt u vrijwel niet.

Het ruimste online assortiment aan frisdranken

Naast de Summit-blikjes, de blikjes Taksi en de blikjes Maaza verkopen wij nog heel wat andere frisdranken die gegarandeerd in de smaak zullen vallen. In deze lijst met overige merken vindt u onder meer de frisdranken van Royal Club terug, net als de drankjes van Whole Earth en Thom's T. Natuurlijk kunt u bij ons ook de bekende frisdranken verkrijgen. Net als bij deze aangehaalde merken rekent u daarbij steeds op onze scherpe prijzen en gunstige staffelkortingen. Op de onderstaande pagina's vindt u alvast een aantal andere goede en betrouwbare merken terug.

"