Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 23
    27
Merk
  1. Royal Club (3)
Soort frisdrank
  1. Cassis (1)
  2. Bitter Lemon (1)
Verpakking
  1. Blik (2)

Royal Club

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Royal Club-blikjes kopen bij 4UStore

Royal Club is een premiummerk met spannende drankjes die voor ieder moment geschikt zijn. Het biedt de meest uiteenlopende producten aan, zoals tonic, een bitter lemon en ginger ale. De producten van dit merk zijn te verkrijgen in flesjes, maar veel van deze producten kunt u ook kopen in Royal Club-blikjes. De meest diverse Royal Club-blikjes zijn te verkrijgen, gaande van de Royal Club Ginger Ale-blikjes tot blikverpakkingen met gemberbier, met rose lemonade of met bitter lemon.

Royal Club-blikjes met tonic en shandy

Onder andere de Royal Club-blikjes zijn vaak heel welkom op feestjes en zomerse terrassen. Het is een stoer bittertje dat extra lekker is met wat ijsklontjes en een schijfje citroen. Daarnaast kan het natuurlijk ook in de mix. De Royal Club-blikjes zorgen dan voor een ideale dosering. Het is ook te verkrijgen in een uitvoering met 0% suiker. U kunt het ook gewoon aan uw gasten geven, zodat ze zelf de dosering kiezen. Naast tonic verkoopt men ook Royal Club-blikjes met shandy. Het gaat om de shandy die al sinds 1976 eenzelfde smaak heeft. Het bevat 0,5% alcohol en het biedt de ideale combinatie tussen bier en limonade.

Royal Club Ginger Ale-blikjes kopen bij 4UStore

Ook de Royal Club Ginger Ale-blikjes zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. De Royal Club Ginger Ale-blikjes vinden een perfecte balans tussen bitter en zoet en bevatten onder meer kinine en citroensap. De Royal Club Ginger Ale-blikjes kunnen puur worden gedronken, maar zijn nog lekkerder in een glas met enkele verse muntblaadjes. Op de klassieke ginger ale zijn er allerlei varianten uitgebracht. Denk daarbij aan Royal Club Ginger Ale-blikjes als Ginger Ale with a Hint of Lemongrass en Ginger Ale with a Hint of Grapefruit. Verder kunt u ook Royal Club Ginger Ale-blikjes met 0% suiker verkrijgen.

Andere dranken en lekkere borrelhapjes

U merkt dat er heel wat Royal Club-blikjes zijn om uit te kiezen. En dat het gaat om bijzondere en minder alledaagse drankjes. Indien u houdt van de drankjes van dit merk, zijn er zeker nog een aantal drankenproducenten die u moet leren kennen. Vooral Bundaberg is wat ons betreft een aanrader. Op de hieronder weergegeven pagina leest u meer over dit merk. Daarnaast raden we aan om premiumdrankjes te combineren met bijpassende borrelhapjes. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

"