Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 19
    21
Merk
  1. Orangina (1)
  2. Schweppes (5)

Schweppes

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Schweppes-blikjes kopen bij 4UStore

Het bedrijf Schweppes werd in de achttiende eeuw in Genève opgericht door de heer Jacob Schweppe. Aanvankelijk werd het koolzuurhoudende water nog als geneesmiddel verkocht en dat bleek niet eens zo gek te zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de variant met kinine. Deze variant werd Tonic genoemd. Van kinine is bewezen dat het de malariaparasieten doodt. Schweppes Tonic werd omwille van deze eigenschappen razend populair bij de Britten die actief waren in de overzeese gebieden. Later is men het blijven drinken, omdat het gewoon heerlijk is. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot hofleverancier in het Verenigd Koninkrijk. Uiteraard zijn de Schweppes-blikjes niet alleen aan de andere kant van het Kanaal populair, maar zijn we ook in Nederland gek van de kleine blikjes Schweppes.

Blikjes Schweppes Tonic kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u verschillende grote en kleine blikjes Schweppes Tonic kopen. Deze Schweppes-blikjes komen in uiteenlopende smaken. Het kenmerkende ingrediënt bij de blikjes Schweppes Tonic is kinine, wat het drankje een bittere smaak geeft. In de praktijk wordt de bittere smaak echter verzacht door de toevoeging van suiker en zoetstoffen. De blikjes Schweppes Tonic kunnen puur worden gedronken en zijn dan bij voorkeur ijskoud en met een schijfje citroen te serveren. Ook met een beetje citroensap is het erg lekker.

Daarnaast kunt u de kleine blikjes Schweppes Tonic gebruiken voor het maken van een gin-tonic. Daarvoor serveert u het drankje met gin, een limoenschijfje en ijsblokjes in een longdrink. Het staat u vrij om extra ingrediënten toe te voegen of om te kiezen voor een bijzondere variant, bijvoorbeeld met komkommer en peper. Dankzij ons ruime assortiment aan blikjes Schweppes Tonic vindt u bij ons altijd een passende oplossing.

Andere producten van online drankengroothandel 4UStore

Of u nu op zoek bent naar grote of naar kleine blikjes Schweppes, wij hebben altijd een passende oplossing. Daarnaast verkopen we ook de plastic flessen en de glazen flesjes met uw favoriete tonic en verkopen we tonic van andere merken als Royal Club. Dankzij ons ruime assortiment hebben we heel wat producten waarvan we denken dat ze u zullen interesseren. Op de onderstaande pagina vindt u er een aantal van terug.

"