Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    13
Merk
  1. Sisi (1)

Sisi

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Blikjes van SiSi kopen bij 4UStore

Voor de liefhebbers van sinas met een tropische smaak bieden wij de blikjes van SiSi aan. Deze frisdrank wordt door Vrumona gemaakt. Het is vooral bekend als tropisch sinaasappelsap, maar ook de smaken mango en perzik zijn te verkrijgen. Vooralsnog komen deze enkel in flessen en niet in blikjes.

De traditionele keuze of kiezen voor de SiSi No Bubbles-blikjes

Het klassieke SiSi-blikje is een sprankelende sinas met een rijke vruchtensmaak. Het is te verkrijgen in een SiSi-blikje van 33 cl. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om deze SiSi zonder prik te kopen. Deze SiSi No Bubbles-blikjes zijn extra klein en bevatten 150 ml. Dat maakt het ideaal voor een snel tussendoortje. Deze koolzuurvrije fruitdrank met een sinaasappelsmaak is gezoet met zoetstoffen. Sinds kort is het traditionele SiSi-blikje altijd zonder suiker. Het is gezoet met zoetstoffen en het zit boordevol natuurlijke aroma's. Naast sinaasappelsap bevat het ook een heel klein beetje citroensap, wat voor een typerende smaak zorgt.

Online sinas kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u zowel het klassieke SiSi-blikje als de SiSi zonder prik bestellen. Andere smaken als No Bubbles Mango en No Bubbles Peach zijn niet in blikvorm te verkrijgen. Neem daarom zeker een kijkje bij ons assortiment van flessen van dit merk. We nodigen u uit om meteen ook onze andere sinasdranken te ontdekken, bijvoorbeeld de sinas Fanta die bij ons te koop is in blikken, in kleine flessen en in grote flessen.

"