Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Suikervrij
 1. Nee (6)
Prijs
 1. 11
  20
Soort frisdrank
 1. Cassis (6)
Verpakking
 1. Blik (2)
 2. Petfles (1)
 3. Glazen fles 0,2 liter (2)
 4. Fles 1,5 liter (1)

Cassis

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Cassis kopen bij 4UStore

Cassis is een bordeauxrood bruisdrankje met de smaak van zwarte bessen. Het werd in 1938 op de markt gebracht door het Zwitserse bedrijf Hero, dat eerder al Hero Perl appellimonade en sinas op de markt had gebracht. Tegenwoordig wordt cassis ook door andere bedrijven op de markt gebracht. Fanta Cassis en Royal Club Cassis zijn veruit de bekendste cassisdrankjes die er vandaag de dag zijn.

Royal Club Cassis

Royal Club Cassis is een product van Royal Club, de producent van eigen bodem. Kenmerkend voor Royal Club Cassis is de volle cassissmaak boordevol pit. Bij Royal Club Cassis gaat het om een kwalitatief drankje waarvoor enkel en alleen de beste zwarte bessen worden gebruikt. Bij de klassieke Royal Club Cassis wordt, net zoals bij Fanta Cassis, suiker toegevoegd. Royal Club Cassis is echter ook verkrijgbaar in de versie Royal Club Cassis Light, met 90% minder suiker. Hoewel Royal Club Cassis Light minder suiker bevat, geniet je wel nog steeds van de 100% volle smaak van Royal Club Cassis. Royal Club Cassis is verkrijgbaar in blikjes van 33 centiliter en glazen flesjes van 20 centiliter.

Fanta Cassis

Fanta Cassis is wat we een cassisverfrissing noemen. Fanta Cassis is een product van The Coca-Cola Company. Fanta Cassis is een fris drankje dat zich graag ijskoud laat drinken. Naast natuurlijke bessenaroma’s bevat Fanta Cassis sprankelend water en suiker. Voor de bordeauxrode kleur van Fanta Cassis werd er gekozen voor het kleurstof anthocyaan. Dit geeft Fanta Cassis een heel natuurlijke kleur, want anthocyaan treffen we in hoge mate aan in aubergines, kersen en zwarte bessen. Fanta Cassis is verkrijgbaar in blikjes met een inhoud van 33 centiliter. Daarnaast komt Fanta Cassis ook in petflessen van 0,5 en 1,5 liter en is Fanta Cassis verkrijgbaar in glazen flessen van 0,2 liter. Fanta Cassis is ook verkrijgbaar in de versie Fanta Zero Cassis, met net dezelfde smaak maar zonder suikers.

Meer producten van The Coca-Cola Company

Hou jij ook zo hard van Fanta Cassis en haal je graag de andere dranken van The Coca-Cola Company in huis? Dan ben je bij 4UStore aan het juiste adres: