Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    11
Merk
  1. Bos (5)

BOS

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

BOS frisdrank in petfles kopen bij Kantinewinkel.nl

Bij Kantinewinkel.nl vindt u de verfrissende BOS frisdrank in handige petflessen. BOS frisdrank, bekend om zijn gezonde basis van rooibos, biedt een scala aan heerlijke smaken. En dit handig verpakt in milieuvriendelijke petflessen. Deze zijn perfect voor thuis, op kantoor, in de kantine of onderweg. Ze bieden een handige manier om te genieten van de unieke smaak van BOS.

Lekkere en duurzame keuze

De petflessen BOS frisdrank zijn ontworpen met het oog op gemak en duurzaamheid. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. BOS frisdrank in fles is gemaakt van 100% biologische rooibos en natuurlijke ingrediënten. Dit zorgt voor een verfrissende en gezonde dorstlesser. Rooibos is van nature cafeïnevrij en zit boordevol antioxidanten, wat het een uitstekende keuze maakt voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Dit maakt de BOS frisdrank in petfles bijzonder ten opzichte van klassieke ijstheedranken die veelal gebruikmaken van groene thee of zwarte thee.

Verschillende smaken BOS frisdrank in fles

BOS biedt een breed scala aan ijstheesmaken in fles, telkens met een basis van rooibos. Een populair voorbeeld hiervan is BOS Ice Tea Lemon, ook te verkrijgen in een suikervrije variant. Andere geliefde smaken zijn Lime & Ginger, Ice Tea Peach en Ice Tea Watermelon & Mint. Het gaat om gedurfde en weinig alledaagse smakencombinaties die bovendien 100% biologisch zijn. De petflessen zelf zijn volledig recyclebaar en dragen bij aan de duurzaamheid van het merk. BOS zet zich actief in voor de natuur door massaal bomen te planten. Dit benadrukt hun toewijding aan milieubescherming en duurzaamheid. Intussen zijn er al meer dan 20.000 bomen geplant! Toch eerder op zoek naar blikjes ijsthee of ijsthee van een ander merk? Neem dan vrijblijvend een kijkje op de onderstaande pagina's.