Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 6
    7
Merk
  1. Crystal Clear (2)
Soort frisdrank
  1. Frisdrank met fruit (2)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (2)

Crystal Clear

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

"

Crystal Clear-flesjes van 500 ml kopen bij 4UStore

Het flesje Crystal Clear is een flesje met 500 ml kristalhelder water met een smaakje. Dit water met een smaakje is gemaakt op basis van zuiver bronwater en heeft subtiele, fruitige toevoegingen. Het bevat geen kleurstoffen en het is laag aan calorieën. Deze waters met een smaakje bevatten slechts 1 kilocalorie en zijn zowel in koolzuurhoudende als koolzuurvrije varianten te verkrijgen. Ze worden verkocht in kleine flesjes, grote flessen, blikken en pakken.

De webshop voor uw favoriete Crystal Clear-flesjes

Dankzij de ruime keuze aan smaken heeft iedereen vast wel een favoriet flesje Crystal Clear. Een geliefd flesje Crystal Clear is bijvoorbeeld Cranberry Lime Flavour, met de smaak van citrusvruchten en veenbessen. Ook de Sparkling Peach Flavour, waarbij het flesje Crystal Clear koolzuurhoudend bronwater combineert met de smaak van perzik, is behoorlijk populair. Deze en andere Crystal Clear-flesjes zijn bij ons te verkrijgen. Indien u ze in grote hoeveelheden koopt, zijn ze bovendien een flink pak goedkoper.

Water met een smaakje kopen bij 4UStore

Voor wie houdt van water met een smaakje, hebben we goed nieuws. U kunt bij ons namelijk niet alleen de Crystal Clear-flesjes kopen, maar ook water met smaakjes van diverse andere merken. Het gaat dan bijvoorbeeld om het water met een smaakje van Bar-le-Duc, van Sourcy of van O2Life. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook heel wat verfrissende alternatieven terug voor het geliefkoosde flesje Crystal Clear.

"