Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    19
Merk
  1. Dubbelfrisss (4)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (4)

Dubbel Frisss

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

"

Petflessen met Dubbelfrisss kopen bij 4UStore

DubbelFrisss is een geliefde vruchtendrank met telkens minstens 15% vruchtensap. In tegenstelling tot veel andere sappen is het vrij van conserveermiddelen en kunstmatige zoetstoffen. Het is verkrijgbaar met verschillende smaken en ook in de uitvoering DubbelFrisss 1kcal, waarbij de volle fruitsmaak behouden is gebleven, maar dan zonder de calorieën. Op deze pagina vindt u het Dubbel Fris-flesje terug, de kleine fles DubbelFris die groots is in smaak en verfrissing.

Van het merk DubbelFris kleine pakjes kopen bij 4UStore

Het kleine Dubbel Fris-flesje is te verkrijgen met een inhoud van 275 ml, goed voor ongeveer een gevuld glas. Het kleine Dubbel Fris-flesje is ideaal voor een snelle portie verfrissing en wordt vaak meegegeven met jonge kinderen, bijvoorbeeld als ze naar school of naar de sportclub gaan. Op deze pagina kunt u niet alleen het kleine Dubbel Fris-flesje kopen, maar ook de iets grotere fles Dubbelfris met een inhoud van 500 ml. We leveren van deze flesjes Dubbelfris kleine pakjes met bijvoorbeeld zes stuks, maar het is ook in grotere pakken te verkrijgen. Indien u kiest voor een grotere verpakking kunt u rekenen op onze staffelkortingen. Deze staffelkortingen worden automatisch bij uw bestelling verrekend.

Meer dan alleen de fles Dubbelfris kopen bij 4UStore

Wij hebben een ruim aanbod aan sappen en vruchtendranken van uiteenlopende merken. Daarnaast verkopen we ook grote pakken met Dubbel Frisss en kleine blikjes Dubbel Frisss. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook allerlei andere sappen terug die u wellicht zullen interesseren. Ook bij deze producten rekent u op staffelkortingen indien u grote hoeveelheden bestelt.

"