Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Prijs
  1. 18
    19
Merk
  1. Fanta (3)
Soort frisdrank
  1. Sinas  (1)
  2. Lemon, Lime (1)
  3. Cassis (1)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (3)

Fanta

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Kleine flesjes Fanta kopen bij 4UStore

Fanta is een geliefde frisdrank met een smaakvolle sinaasappelsmaak. Het wordt op de markt gebracht door The Coca-Cola Company, het bedrijf dat onder meer bekend is omwille van hun colaproducten. Deze frisdrank is te verkrijgen in flessen en blikjes. Naast de grote flessen kunt u daarbij ook kiezen voor kleine flesjes Fanta. Kleine flesjes Fanta zijn ideaal voor onderweg of voor op school, op het werk of na het sporten. Daarnaast kunnen kleine flesjes Fanta in de sportkantine worden gebruikt. De kleine flesjes Fanta op deze pagina hebben een inhoud van 50 cl. Deze kleine flesjes Fanta komen overeen met ongeveer twee glazen.

Van het merk Fanta kleine flesjes kopen bij 4UStore

Bij ons kunt u verschillende kleine flesjes Fanta verkrijgen. Fanta Orange, de klassieker die u wellicht niet onbekend is, is uiteraard in ons assortiment te vinden. Daarnaast verkopen we ook de uitvoeringen Zero Lemon en Cassis. Fanta Zero Lemon heeft een verfrissende citroensmaak, met als bijzonderheid dat het geen suiker bevat. Hierdoor past het veel beter in een verantwoord dieet. Bij de uitvoering Cassis kiest u dan weer voor een verrukkelijke combinatie van sprankelend water met het sap van zwarte bessen. Het bevat geen toegevoegde kleurstoffen en het zit boordevol natuurlijke aroma's.

Andere producten van de drankengroothandel 4UStore

Voor de liefhebbers van sprankelende vruchtensappen hebben wij van 4UStore talloze oplossingen. Niet alleen kunt u kleine flesjes Fanta bij ons verkrijgen, maar ook blikjes en grote flessen. Daarnaast verkopen wij talloze dranken van andere merken. Al deze dranken zijn in grootverpakkingen verkrijgbaar en worden onder andere geleverd aan kantines, nachtwinkels en sportscholen. Bij grote bestellingen rekent u op onze staffelkortingen. Raadpleeg de onderstaande pagina's voor meer producten die u wellicht zullen interesseren.

"