Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Maaza

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Maaza-flesjes kopen bij 4UStore

Maaza is een fruitsapmerk van The Coca-Cola Company. Het is van oorsprong een fruitsap op basis van mango. Deze mangodrank heeft een pulpachtige smaak en is vrij zoet, zeker in vergelijking met de mangodranken van onder meer concurrent Slice. Intussen zijn de Maaza-flesjes lang niet meer alleen met de smaak van mango te verkrijgen. Populair is bijvoorbeeld Maaza Passion Fruit, een fruitsap boordevol passievrucht. Naast Maaza Passion Fruit doet ook Maaza Tropical het goed, met onder meer de smaak van perzik, banaan, appel en ananas.

Razend populair in India en onmisbaar op de Nederlandse markt

De Maaza-flesjes kwamen in 1976 voor het eerst op de mark. Het was het in de Verenigde Arabische Emiraten gevestigde Union Beverages Factory dat het drankje in het Midden-Oosten en Afrika op de markt bracht. In datzelfde jaar werd het ook in India geïntroduceerd, waar de Maaza-flesjes razend populair werden. Toen The Coca-Cola Company zich steeds meer op andere markten begon te focussen, nam het bedrijf het merk over. Het maakte de Maaza-flesjes ook op de Europese en Amerikaanse markt populair en het brengt het uit in diverse smaken, gaande van Maaza Passion Fruit over Maaza Tropical tot de verrukkelijke smaak Guava. Uiteraard is de klassieke mangodrank ook gewoon bij ons verkrijgbaar. We verkopen deze fruitsap niet alleen in flesjes, maar ook in blikken.

Fruitsap kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen de Maaza-flesjes kopen, maar ook het fruitsap van talloze andere merken. Populair op de Nederlandse markt zijn appelsap en sinaasappelsap, maar ook cassis en ander sappen zijn bij ons te verkrijgen. Op de onderstaande pagina's ontdekt u nog heel wat andere lekkere sappen die heerlijk zijn om puur te drinken en die het tegelijkertijd ook heel goed doen in een (alcoholvrije) cocktail. Op de productpagina's leest u telkens meer over het sapje.

"