Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 15
    62
Merk
  1. Douwe Egberts (2)

IJskoffie

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

IJskoffie-blikjes kopen bij 4UStore

Een ijskoude koffie is de ideale manier om de verkwikkende kracht van koffie te combineren met een flinke portie verfrissing. Uiteraard kunt u deze koffies zelf maken en worden ze ook geserveerd in de betere koffietenten, maar met ijskoffie-blikjes maakt u het uzelf wel heel eenvoudig. IJskoffie-blikjes zijn ideaal voor onderweg en kunnen bijvoorbeeld worden verkocht in automaten. Er zijn verschillende producenten van dergelijke ijskoffie-blikjes en bovendien komen deze drankjes ook nog eens in uiteenlopende smaken. Veruit de bekendste keuze is de ijskoffie Douwe Egberts. De blikjes van deze producent zijn bij ons te verkrijgen.

Douwe Egberts ijskoffie-blik

In de wereld van de koffie is Douwe Egberts geen onbekende. Het is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat zowel koffie als thee verhandelt en dat al sinds 1753 bestaat. De ijskoffie Douwe Egberts is in verschillende smaken te verkrijgen. Geliefd is bijvoorbeeld de ijskoffie Douwe Egberts Ice Cappuccino, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de ijskoffie Douwe Egberts Ice Mocha Latte. Deze ijskoffie-blikjes hebben een inhoud van 250 ml en zijn dan ook ideaal als tussendoortje. Naast blikjes verkoopt men ook bekers met deze koffie. Deze bekers zijn te verkrijgen met de smaken Ice Macchiato, Ice Caramel Latte, Ice Cappuccino en Skinny Vanilla Latte.

Meer dan alleen ijskoffie-blikjes bestellen bij 4UStore

Wij begrijpen dat u voor uw ijskoffie Douwe Egberts kiest, maar u moet weten dat wij van dit merk nog heel wat andere lekkere koffie aanbieden. Daarnaast zijn ijskoffie-blikjes heus niet de enige manier om van dit lekker drankje te genieten, integendeel. Er bestaan bijvoorbeeld ook koffiecups om ijskoude koffie eenvoudig zelf te zetten. Indien u interesse heeft in deze andere koffieproducten raden we aan om de onderstaande pagina's een bezoekje te brengen. U leest er meer over onze koffie en ontdekt talloze producten die door ons in grootverpakkingen worden geleverd.