Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 31
    32
Merk
  1. Belvoir (3)
  2. Belvoir Farm (2)

Belvoir

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

"

Belvoir-siroop kopen bij 4UStore

De Belvoir-siroop is afkomstig van de Belvoir Farm, waar ze de natuur in al haar glorie vieren. Daarom wordt de Belvoir-siroop steeds gemaakt op basis van met zorg geselecteerde ingrediënten uit de natuur. Belvoir Farm ligt verscholen in het platteland van Leicestershire, ergens tussen de weerbarstige struiken, de wilde heggen en de ongerepte natuur. De eerste Belvoir-siroop kwam ongeveer vier decennia geleden tot stand in de keuken van de eigenaar Peverel Manners. Deze vlierbloesemsiroop werd gemaakt met de wilde vlierbloesem uit zijn eigen familietuin. Hij verkocht er ook een beetje van aan de plaatselijke boerderijwinkels en dat bleek een schot in de roos te zijn. Intussen is het assortiment heel ruim, met onder meer een ruime keuze aan Belvoir-siroop.

Belvoir-siroop: een focus op de natuur

Bij de Belvoir-siroop draait het allemaal om de meerwaarde van de natuur. Het gaat om premiumsiropen met ingrediënten die zo zorgvuldig zijn gekozen, dat het bijna kunst is. Eenvoudige ingrediënten, natuurlijk fruit, handgeplukte bloemen en verse sappen uit de natuur, dat is waar het allemaal om draait. Telkens verkiest men natuurlijk boven kunstmatig. Dat wil ook zeggen dat u in de Belvoir-siroop geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, conserveringsmiddelen of zoetstoffen zult aantreffen. De Belvoir-siroop is ontworpen om goed te kunnen worden gecombineerd, ongeacht of dat nu met bruisend water of met alcoholische dranken is.

Meer dan alleen de Belvoir-siroop kopen bij 4UStore

De Belvoir-siroop maakt deel uit van ons rijke assortiment van limonadesiropen. Bij dit merk bevindt u zich in het premiumsegment. U geniet van een ruime keuze met diverse smaken en een duidelijke focus op natuurlijke ingrediënten. Hoewel de Belvoir-siroop wat ons betreft zeker aan te raden is, zijn er ook nog andere merken die u moet overwegen. Onder andere de siropen van de merken Monin, Agroposta en Raak voldoen ook aan heel hoge kwaliteitseisen en staan garant voor rijke smaken. Lees meer over deze siropen op de hieronder weergegeven pagina’s.

"