Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    31
Merk
  1. Gruno (4)
  2. Nic (4)

Milkhake siroop

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

"

Milkshake siroop kopen bij 4UStore

Natuurlijk kunt u altijd met verse ingrediënten een milkshake maken, maar zeker voor horecaprofessionals is siroop voor milkshake veel handiger. Daarmee kunt u gemakkelijk een eigen milkshake maken, terwijl de siroop langdurig houdbaar is en u een constante smaak garandeert. Bovendien zal men niet eens merken dat u siroop voor milkshake hebt gebruikt, want het is net zo lekker als wanneer u kiest voor verse ingrediënten. Wilt u milkshake siroop bestellen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Kennismaking met de Gruno Shake Syrup

Bij ons kunt u onder meer de milkshake siroop bestellen van het merk Gruno. U heeft daarbij de keuze tussen talloze smaken, zoals aardbei, bananen, chocolade en vanille. Met de Gruno Shake Syrup maakt u heel eenvoudig eigen milkshakes. De Gruno Shake Syrup is speciaal ontworpen voor horecaprofessionals. Ook voor thuis is het echter geschikt. U doet dan alle ingrediënten in de blender en mixt vervolgens heel goed. Zorg er natuurlijk voor dat alle ingrediënten alvast koud zijn of plaats het mengsel even in de koelkast. Eventueel kunt u aan uw milkshake op basis van de Gruno Shake Syrup nog een beetje slagroom toevoegen. Ook andere toevoegingen zijn mogelijk en het is zelfs geschikt voor het maken van een freakshake.

Alles voor het maken van een milkshake

In deze shop kunt u niet alleen de siroop voor milkshake kopen, maar ook de andere benodigdheden voor het serveren van uw eigen milkshakes. Zo verkopen we bijvoorbeeld milkshakebekers. Deze milkshakebekers zijn eenvoudig te stapelen en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Ook andere benodigdheden, zoals bekerdeksels en rietjes, zijn in deze shop te verkrijgen.

"