Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 22
    26
Merk
  1. Corvo (11)

Slush siroop

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

Slush siroop kopen bij 4UStore

Slush siroop is siroop die speciaal is ontworpen voor gebruik in een slushmachine. Slush is een mengsel van ijs en water waaraan een smaak wordt toegevoegd. Met name tijdens de zomermaanden is het een prettige omzetmaker. Bij ons kunt u onder meer de slush siroop kopen van het merk Vorselaars. De mengverhouding staat daarbij steeds op de verpakking weergegeven.

De slimme keuze voor de Vorselaars slush siroop

In deze shop is het mogelijk om de Vorselaars slush siroop te kopen. Al meer dan drie decennia heeft Vorselaars ervaring met het vervaardigen van hoogwaardige slush siroop die perfect voldoet aan de eisen van de veeleisende consument. De Vorselaars slush siroop biedt altijd weer prachtige kleuren en rijke smaken. Met maar liefst vijftien verschillende smaken zal de Vorselaars slush siroop nooit vervelen. Tegelijkertijd maakt u gebruik van handige jerrycans die gemakkelijk te hanteren zijn. U kunt kiezen tussen talloze smaken: appel, bubblegum, cola, aardbei, banaan, mokka, vanille, pistache, sinaasappel, framboos, grenadine, kersen, reine-claude, citroen, cassis, bosbes, kiwi, kokos-ananas en basis.

Andere benodigdheden voor uw slushmachine

In deze shop kunt u niet alleen slush siroop kopen, maar ook talloze andere producten die helpen om de hoogst mogelijke omzet uit uw slushmachine te halen. Daarom bieden wij heel wat disposables aan, zoals bekers, deksels en rietjes. We hebben ook een biologisch afbreekbaar assortiment van disposables. Ontdek al onze oplossingen en geniet van de voordelen van uw eigen omzetmak(k)er.

"