Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (11)
Prijs
  1. 13
    17
Merk
  1. Capri-Sun (11)

Capri-Sun

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

"

De dranken van Capri-Sun bestellen bij 4UStore

Capri-Sun is een verfrissend vruchtendrankje in een iconische pouch. Deze lichte, flexibele en stabiele pouch is gemaakt van sterk en gelamineerde folie die als een ondoordringbaar schild fungeert. Deze pouch werd door Capri-Sun ontwikkeld en een aangepaste variant wordt zelfs gebruikt door astronauten. Bij ons kunt u de verschillende sappen van Capri-Sun kopen, uiteraard telkens geleverd in deze bijzondere pouch. Sinds kort komen ze met papieren rietjes, want dat is beter voor onze planeet.

4UStore, de webshop voor een Capri-Sun-grootverpakking

De fruitdranken van Capri-Sun zijn met verschillende smaken te verkrijgen. Zo kunt u Capri-Sun kopen met de smaak Orange, wat een heel populaire keuze is. Hetzelfde kunnen we zeggen over de smaak Multi Vitamin, waarbij verschillende vruchten als appel, ananas, kiwi en banaan tot een verrukkelijk drankje werden gecombineerd. Liever Tropical, Banapple, Peach-Apricot, Summer Berries of Safari Fruits? Het zijn slechts enkele van de drankjes die verfrissing bieden wanneer u het nodig heeft. U kunt al deze dranken van Capri-Sun bestellen in hun iconische pouch.

Als alternatief voor deze pouch heeft het bedrijf nu ook een variant gemaakt met een hersluitbare dop. Ook heeft het Capri-Sun Bio op de markt gebracht, een fruitdrank die biologisch vruchtensap met bronwater combineert. Waar u ook voor kiest, alle drankjes bevatten alleen natuurlijke smaken en zijn gmo- en glutenvrij. Ze bevatten geen BPA's of allergenen en ze zijn geschikt voor veganisten. Als dat niet cool is!

Drankjes van uiteenlopende merken kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u van de drankjes van Capri-Sun grootverpakking na grootverpakking verkrijgen. Wij leveren namelijk grote hoeveelheden aan lage prijzen en met hoge staffelkortingen. U kunt bij de online groothandel 4UStore niet alleen Capri-Sun bestellen, maar ook sappen van diverse andere merken. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal andere merken terug die wij verkopen.

"