Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    22
Merk
  1. Maaza (8)

Maaza

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

"

De fruitdranken van Maaza kopen bij 4UStore

Maaza, een fruitmerk van The Coca-Cola Company en Hindi voor 'genieten', is een producent van vruchtensappen die het vooral in Azië en Afrika goed doen. Het gaat om sappen op basis van natuurlijk vruchtenmoes. Deze sappen zijn lekker als dorstlesser en doen het ook heel goed in een cocktail of een smoothie. Het bedrijf is vooral bekend geworden omwille van Maaza Mango, een mangovruchtensap op basis van verse mango. Toch heeft het ook meer te bieden, zoals bananensap, papayasap, passievruchtendrank en lycheesap.

Van Maaza Mango over Maaza Tropical tot Maaza Lychee

Het assortiment aan sappen van dit bedrijf is heel uitgebreid. Veruit de geliefdste variant is Maaza Mango. Het vruchtensap Maaza Mango is gemaakt op basis van mangopuree en citroensap en is op smaak gebracht met suiker en diverse aroma's. Het is lekker puur, maar u kunt het bijvoorbeeld ook in een Margarita-cocktail verwerken.

Een andere populaire keuze is Maaza Tropical. Maaza Tropical combineert het sap van banaan, ananas, perzik, citroen en appel tot een vruchtendrank boordevol tropische hints. Vooral tijdens een warme zomerdag op het terras is het lekker verfrissend, hoewel het zeker geen slechte toevoeging is voor een nachtelijke cocktail.

Ten slotte is Maaza Lychee, een natuurlijk sap op basis van het vruchtenmoes van de lychee, erg lekker. De lychee is een van de meest geliefde vruchten in Azië en heeft een erg zoete smaak. Het is een goede dorstlesser en het staat garant voor puur drinkgenot, terwijl Maaza Lychee ook heel goed in alcoholvrije cocktails te verwerken is.

Andere producten van sappengroothandel 4UStore

Van dit merk vindt u een aantal bijzondere vruchtensappen die u nergens anders vindt. Al deze vruchtensappen zijn lekker puur en misschien nog lekkerder in een cocktail of een smoothie. Het is echter zeker niet het enige merk dat pure en verrukkelijke sappen op de markt brengt. Bij ons vindt u dan ook nog heel wat heerlijke alternatieven terug, zelfs voor Maaza Mango en Maaza Lychee. Via de onderstaande linkjes komt u snel terecht op diverse webpagina's waar u meer leest over de andere merken die we aanbieden.

"