Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 31
    40
Merk
  1. Minute maid (3)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (2)

Minute Maid

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

"

Het Minute Maid-fruitsap kopen bij 4UStore

Minute Maid is een merknaam van The Coca-Cola Company. Onder deze merknaam verkoopt het bedrijf diverse vruchtensappen, vaak gebaseerd op concentraten. Meer zelfs: Minute Maid is het bedrijf dat geconcentreerd sinaasappelsap op de Amerikaanse markt heeft geïntroduceerd. Men had de technologie tijdens de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld om met behulp van een houdbaar concentraat sinaasappelsap aan de Amerikaanse troepen te kunnen leveren. Het bedrijf groeide uit tot een internationale grootmacht op de sappenmarkt en werd in de jaren zestig overgenomen door The Coca-Cola Company.

Het Minute Maid-fruitsap: een fruitige dorstlesser en een goede start van de dag

Het Minute Maid-fruitsap kent talloze verschijningsvormen. U kunt niet alleen de sappen van Minute Maid in blikjes kopen, maar ook hersluitbare dorstlessers voor onderweg, kleine pakken voor op school, grote pakken voor het gezin en glazen flesjes voor in de horeca zijn bij ons te verkrijgen. Het klassieke product waarmee het bedrijf bekendheid vergaarde, is nog steeds hun sinaasappelsap. Dit sinaasappelsap is verkrijgbaar met of zonder pulp. Daarnaast verkoopt Minute Maid appelsap, rozepompelmoessap, tomatensap, ananassap en bijzondere combinaties als appel en kers. Het Minute Maid-fruitsap is lekker om te drinken aan de ontbijttafel, doet het goed als verfrissende dorstlesser en is ook heel goed in cocktails te verwerken.

Andere dranken van The Coca-Cola Company

Bij 4Ustore kunt u niet alleen het Minute Maid-fruitsap kopen. Wij verkopen ook de andere dranken van The Coca-Cola Company, de grootste en bekendste producent van frisdranken ter wereld. Onder andere blikjes Coca-Cola zijn bij ons te verkrijgen, maar ontdek zeker ook de andere merken die bij ons te verkrijgen zijn. Op de onderstaande pagina's leest u er meer over.

"