Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    8
Merk
  1. Mogu Mogu (7)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (1)

Mogu Mogu

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

De sappen van MoGu MoGu kopen bij 4UStore

4UStore is een MoGu MoGu-groothandel waar u de diverse sappen van dit merk kunt kopen. Het gaat telkens om sappen op basis van tropische smaken en dit in flesjes die de aandacht trekken. Deze verslavend lekkere en exotische drank is in Nederland de populairste fruitdrank met stukjes nata de coco of kokosgel. Het biedt een zogenaamd Gotta Chew-concept, waarbij het drinken wordt afgewisseld met het kauwen op grotere fruitstukjes die in het drankje drijven.

De verschillende sappen van MoGu MoGu kopen bij 4UStore

Sinds 2010 is MoGu MoGu kopen ook in Nederland mogelijk. Het bleek al snel een groot succes te zijn. Het drankje is oorspronkelijk afkomstig uit Thailand. Bij MoGu MoGu-groothandel 4Ustore kunt u de verschillende fruitdranken van MoGu MoGu kopen. Een populaire keuze is bijvoorbeeld de fruitdrank met de smaak van aardbei, waarbij het fruitdrankje met nata de coco u doet genieten van de volle smaak van aardbeien. Natuurlijk hoeft u niet te zweren voor de aardbeiensmaak, want ook ananas, zwarte bessen, druiven, kokosnoot, mango, meloen en passievrucht behoren tot de mogelijkheden. De bijzonderste keuze is misschien nog wel MoGu MoGu Lychee. MoGu MoGu Lychee combineert het heerlijke lycheesap met nata de coco. Voor MoGu MoGu Lychee gebruikt men versgeplukte lychees en dat smaakt u meteen.

Andere producten van MoGu MoGu-groothandel 4UStore

4UStore is een sappengroothandel. U kunt bij ons niet alleen de sappen van MoGu MoGu kopen, maar ook de sappen van diverse andere merken. Indien u vooral op zoek bent naar unieke en tropische sappen die een bijzondere smaaksensatie bieden, raden we aan om een kijkje te nemen op de onderstaande pagina's. Ook bij deze andere merken rekent u op een ruim assortiment, scherpe prijzen en staffelkortingen die automatisch worden verrekend.

"