Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    22
Merk
  1. Naturfrisk (2)

Naturfrisk

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Naturfrisk sappen: natuurlijke verfrissing van de hoogste kwaliteit

Naturfrisk staat bekend om zijn toewijding aan natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid, wat zich perfect vertaalt in hun assortiment van verse, smaakvolle sappen. Met Naturfrisk haalt u niet alleen een verfrissende drank in huis, maar ook een product dat bijdraagt aan een gezondere levensstijl en een groenere wereld. Deze Deense sappen zijn in steeds meer kantines te vinden en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom.

Organische sappen uit Denemarken

De sappen van Naturfrisk worden bereid met zorgvuldig geselecteerde biologische vruchten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Hierdoor behoudt elk sap zijn authentieke smaak en voedingswaarde. Naturfrisk biedt diverse sappen aan. Voorbeelden hiervan zijn Naturfrisk Blood Orange met de smaak van bloedsinaasappel en Naturfrisk Apple met de smaak van appel. Andere smaken die te verkrijgen zijn, zijn onder meer Blackcurrant, Passion Orange, Rhubarh, Sea Buckthorn, Ginger en Elderflower. Het gaat met andere woorden om een mix van alledaagse en minder alledaagse sappen. Dit telkens met de kwaliteit die u van Deens vakmanschap mag verwachten.

Natuurlijk lekker, zo of in de mix

Wat Naturfrisk sappen echt bijzonder maakt, is de filosofie achter het merk. Naturfrisk gelooft in transparantie en duurzaamheid. Dit betekent dat alle ingrediënten biologisch zijn geteeld zonder gebruik van pesticiden of chemische meststoffen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke productieprocessen en verpakkingen. De sappen kunnen zo worden geserveerd, maar zijn daarnaast ook heel geschikt om mee te mixen. Zo gebruikt u de Naturfrisk sappen om cocktails en mocktails te maken. Hiervoor vindt u bij ons ook andere benodigdheden, zoals: