Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 22
    24
Merk
  1. Tropical (6)

Tropical

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Flessen Tropical kopen bij 4UStore

Tropical is een producent van dranken boordevol aloë vera. Het combineert de natuurlijke smaak van aloë vera met diverse sappen. Het resultaat is een gezond en lekker sap dat met talloze smaakjes te verkrijgen zijn. Het Tropical-sap zit telkens boordevol vitamine C, is gezoet met natuurlijke ingrediënten en heeft zijn kleur en smaak verkregen door het gebruik van echt fruit. Het Tropical-sap is goed voor de spijsvertering, is glutenvrij en is geschikt voor vegetariërs.

Het Tropical-sap: de wondere mix van aloë vera en de lekkerste vruchten

Aloë vera wordt ook wel eens de lelie van de woestijn genoemd. Aan deze plant worden allerlei nuttige eigenschappen toegedicht. Het is dan ook heel fijn dat het in lekker sap wordt verwerkt. Voor het Tropical-sap gebruikt men bovendien enkel bladen die vier jaar oud zijn, want dan bereikt de plant zijn biologisch actiefste piek. Dat maakt het Tropical-sap extra rijk aan vitaminen. Het Tropical-sap is verkrijgbaar in de smaak Natural, zonder toevoegingen en extra smaakjes. Daarnaast kunt u het ook verkrijgen in verrijkte varianten. Hierbij werd het Tropical-sap gecombineerd met een vruchtensap. Onder meer het Tropical-sap Peach en de smaak Mango zijn populaire keuzes, maar hetzelfde kunnen we zeggen over de smaken Lemon, Pomegranate en Strawberry. Bij ons kunt u deze flessen Tropical stuk voor stuk verkrijgen.

Extra goedkope flessen Tropical bestellen bij 4UStore

Als groothandel leveren wij de flessen Tropical niet per stuk. U kunt ze wel in grootverpakkingen verkrijgen. We kopen groot in en we verkopen in grote hoeveelheden. Dat zorgt ervoor dat we onze prijzen scherp kunnen houden. Wie extra grote bestellingen plaatst, belonen we met staffelkortingen. Hierdoor haalt u de flessen Tropical nog voordeliger in huis. We doen dit alles niet alleen voor de flessen Tropical, maar ook voor diverse andere sappen die bij ons te verkrijgen zijn. Indien u ook interesse heeft in andere sappen raden we aan om de onderstaande pagina's te raadplegen. Op deze pagina's vindt u nog meer producten uit ons assortiment. Op de productpagina's vindt u bovendien altijd meer informatie terug.

"