Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Gatorade

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Het sportdrankje Gatorade kopen bij 4UStore

Gatorade is een bekend merk van sportvoedingsproducten en -dranken. Ze maken onder meer shakes voor wie extra spieren wil kweken, proteïnerepen en Recovery Powders. Hun sportdrankje Gatorade wordt door PepsiCo geproduceerd, maar het werd al in 1965 ontwikkeld door een team van onderzoekers. Zij hadden het vervolgens gemaakt voor het Florida Gators footballteam, het team dat de University of Florida vertegenwoordigt en waar de later voor moord veroordeelde NFL-ster Aaron Hernandez carrière maakte. Het sportdrankje werd ontwikkeld om de door de spelers verbruikte koolhydraten en elektrolyten aan te vullen.

Verkrijgbaar met verschillende fruitige smaken

Hun sportdrankje heeft nog steeds heel wat positieve eigenschappen voor wie maximaal wil recupereren na het sporten. Het is bovendien verkrijgbaar in verschillende smaken en uitvoeringen. Gatorade Orange is de bekendste uitvoering. Gatorade Orange is koolzuurvrij en bevat een combinatie van suiker en zoetstoffen. Niet geheel verbazingwekkend heeft Gatorade Orange een fruitige sinaasappelsmaak. Daarnaast doen ook Gatorade Lemon (citroensmaak) en Gatorade Cool Blue het heel goed. Zij komen in flesjes van 0,5 liter en zijn voorzien van een sportdop.

Ontdek ook onze andere lekkere sportdranken

Naast drankjes als Gatorade Lemon en Gatorade Cool Blue vindt u bij ons ook talloze andere dorstlessers en sportdrankjes terug. Als online drankengroothandel bieden wij een heel compleet assortiment aan en rekent u op een heel ruime keuze. Ook voor energiedrankjes bent u bij ons aan het juiste adres. Onder andere onderstaande producten zijn gegarandeerd een meerwaarde voor in de sportkantine.