Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Still water

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Water zonder prik kopen bij 4UStore

Plat water of spa blauw is water zonder prik. Het is de meest natuurlijke dorstlesser die er is en het is een bron van nuttige mineralen. Geen enkel water zonder prik is identiek, omdat de lange reis die het bronwater maakt en de vele mineralen die het opneemt mee de smaak bepalen. Wij verkopen spa blauw van verschillende merken en in uiteenlopende verpakkingen. Zoals steeds geniet u niet alleen van een ruime keuze, maar ook van onze extra voordelige staffelkortingen.

Het lekkerste water zonder prik

Veelal wordt water zonder bubbels rechtstreeks bij de bron gewonnen en gebotteld. Hierdoor is het 100% zuiver en hoeft het geen andere behandelingen te ondergaan. In dit geval spreken we over mineraalwater of bronwater. De samenstelling van het water zonder bubbels is altijd identiek, met een voorspelbare hoeveelheid calcium, bicarbonaat en magnesium. In Europa zijn er verschillende bronnen waar spa blauw wordt gebotteld. Voor Spa Blauw rekent men bijvoorbeeld op de Koninginnebron in het Belgische Spa, terwijl men bij het plat water van Chaudfontaine vertrouwt op de bron van Chaudfontaine, eveneens te vinden in België. Wij verkopen bovendien nog water zonder bubbels van andere merken en bronnen. Onder meer het plat water van Aqua Twist, Earth en Bar-le-Duc is bij ons te verkrijgen.

Altijd een passende verpakking

Niet alleen verkopen wij verschillende soorten spa blauw, bovendien is ons water zonder prik ook in uiteenlopende verpakkingen te verkrijgen. In de eerste plaats leveren wij spa blauw in petflessen. Zowel plat water in kleine petflessen als in grote flessen van anderhalve liter is bij ons te verkrijgen. Ook glazen flessen met water zonder bubbels is bij ons te verkrijgen, net als pakken plat water. Wilt u meer weten over het spa blauw van verschillende merken en bronnen? Lees dan verder op de onderstaande pagina's waar u er meteen meer over ontdekt.

"