Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Chaudfontaine

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Chaudfontaine Rood of Blauw kopen bij 4UStore

Chaudfontaine is een Belgisch mineraalwater en is sinds 2003 eigendom van The Coca-Cola Company. U heeft hierbij de keuze uit Chaudfontaine Blauw en Chaudfontaine Rood. Het Chaudfontaine water wordt bovendien in verschillende verpakkingen op de markt gebracht, gaande van kleine flesjes van 33 cl tot grote flessen van 1,5 liter.

Over het Chaudfontaine water

Het Chaudfontaine water is een Belgisch mineraalwater, afkomstig van het plaatsje Chaudfontaine. Dit is officieel een kuuroord en beschikt over de enige warmwaterbron in de Benelux. Dit water is in veel opzichten bijzonder. Het is namelijk het gevolg van zogenaamde thermale waterlagen. Hierbij daalt het water tot een diepte van 1,6 kilometer, waar het wordt opgewarmd. Door de verschillende grondlagen wordt het water natuurlijk gezuiverd en neemt het talloze mineralen op. De beschermende leistenen en de filterende kalkstenen zorgen voor een uitstekende zuiverheid. Wanneer het water opnieuw aan de oppervlakte komt, is het natuurlijk gefilterd en heeft het nog steeds een aangename temperatuur van 37°C.

De smaak van het Chaudfontaine water is evenwichtig en zuiver en dit heeft te maken met de bijna perfecte hoeveelheid minerale bestanddelen. Een te grote hoeveelheid mineralen kan de smaak namelijk negatief beïnvloeden. Niet alleen wij vinden het Chaudfontaine water overigens heerlijk, want het water heeft al verschillende keren de ITQi Superior Taste Award gewonnen. De ITQi Superior Taste Award is een prijs voor de superieure smaak, uitgereikt door het International Taste & Quality Institute. Voor deze prijs wordt onder meer een beroep gedaan op bekende sommeliers en Michelin-sterrenchefs.

Natuurlijk water in een duurzaam jasje

Voor de verpakking van dit water wordt sinds 2019 gekozen voor 100% gerecycled plastic. Dit ongeacht of u nu kiest voor Chaudfontaine Rood of Chaudfontaine Blauw. Uiteraard kunt u het nog beter doen door de plastic Chaudfontaine fles te vervangen door een glazen variant. De glazen Chaudfontaine fles wordt namelijk tot 25 keer opnieuw gebruikt en is nog duurzamer. Zowel voor een glazen Chaudfontaine fles als voor een plastic Chaudfontaine fles kunt u bij ons terecht. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende formaten.

Nog meer producten van The Coca-Cola Company

Uiteraard kunt u niet alleen bij ons terecht voor het Chaudfontaine water, maar verkopen wij ook talloze andere drankjes van The Coca-Cola Company. Hieronder zijn alvast een aantal van hun lekkerste drankjes opgenomen, maar we hebben zeker nog een aantal andere drankjes die uw kantinebezoekers zullen waarderen.