Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    19
Merk
  1. Aqua Twist (2)
  2. Bru (1)
  3. Evian (5)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (1)

Evian / Bru / Penaqua

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Evian, Bru of Penaqua water kopen bij 4UStore

De smaak van water is onder andere afhankelijk van de hoeveelheid zuurstof die het bevat, maar ook van de mineralen die erin aanwezig zijn. Waar de een het Evian water verkiest, heeft de ander een voorkeur voor het Bru water of het Penaqua water. Daarom hebben wij een heel ruim assortiment waterproducten verkrijgbaar. Naast Evian, Penaqua of Bru water kunt u dan ook voor andere merken bij ons terecht.

Over het Evian water

Het Evian water is een mineraalwater dat afkomstig is van Évian-les-Bains, een plekje aan de Franse oever van het Meer van Genève. Het is hier dat Charles de Gaulle de Verdragen van Évian ondertekende waarmee Algerije op termijn onafhankelijk werd en waar Danone het water bij de bron bottelt. Het Evian water wordt er gewonnen uit de lokale Cachatbron en vindt zijn oorsprong in de Alpen. Het Evian water wordt zonder enige bewerking gebotteld. Met de aanschaf van het Evian water draagt u bij aan de doelstellingen van de Association for the Protection of the Evian Mineral Water Catchment Area, waarmee zuiver drinkwater voor toekomstige generaties wordt veiliggesteld.

Over het Bru water

Het Bru water is een Belgisch mineraalwater dat afkomstig is van het dorpje Stoumont. De bron ligt in een beschermd natuurgebied waar de ondergrond een unieke samenstelling heeft. Hierdoor is het Bru water rijk aan mineralen. Bijzonder aan het Bru water is de vrijwel neutrale smaak, maar ook de natuurlijke parels. Het Bru water is namelijk langdurig in contact gekomen met de carbonaatrotsen die er in de grond gelegen zijn. Dit geeft het Bru water een licht bruisend effect. Het Bru water heeft verder een beperkt zoutgehalte en een vrijwel perfect evenwicht tussen magnesium en calcium. Hierdoor wordt het Bru water wel eens het beste water genoemd om te serveren bij gerechten of naast wijn.

Over het Penaqua water

Het Penaqua water is een natuurlijk mineraalwater dat afkomstig is van de Abtquelle-bron. Kenmerkend aan het Penaqua water is dat het van nature uit weinig natrium bevat. Hierdoor is het Penaqua water geschikt voor een natriumarm dieet. Voorts heeft het Penaqua water een hardheidsgraad van 1,46 GH en mag het aldus als zacht water worden beschouwd. Het Penaqua water is verder heel smaakvol en verfrissend.

Andere watermerken

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het water van Evian, Bru of Penaqua, want wij verkopen nog heel wat andere waterproducten van bronnen in binnen- en buitenland. Zowel plastic als glazen flessen water zijn bij ons verkrijgbaar en dit in verschillende formaten. Hieronder vindt u ze terug.