Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    11
Merk
  1. O2life (6)

O2life

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

O2life water kopen bij 4UStore

Het O2life water is een natuurlijk mineraalwater met toegevoegd zuurstof, verkrijgbaar in verschillende smaken. Het toevoegen van zuurstof aan het water heeft geen effecten op het lichaam, maar beïnvloedt wel de smaak. Zo heeft water zonder veel zuurstof een muffe smaak terwijl water met zuurstof, zoals kraantjeswater, fris smaakt. De zuurstof is een deel van de reden waarom het O2life water zo verfrissend is, maar bovendien maakt de producent ook gebruik van dubbelwandige petflessen. Hierdoor wordt het proces van zuurstofverlies maximaal voorkomen.

Verkrijgbaar met verschillende smaakjes

Niet alleen wordt er zuurstof aan het O2life water toegevoegd, want bovendien komt het O2life water ook met toegevoegde fruitsmaken, zoals passievrucht, watermeloen, appel en kiwi. Dit maakt het een heel smaakvolle dorstlesser waar ook sportievelingen plezier uit zullen halen. Deze flesjes hebben vrijwel geen calorieën en zitten in tegenstelling tot sommige ander sportdrankjes niet boordevol suiker. Het water van O2 life wordt verkocht in flesjes van 0,75 liter. Deze flesjes zijn voorzien van een handige sportdop.

Samen genieten van schoon drinkwater

Door te kiezen voor O2 life, genieten niet alleen sportievelingen van lekker water. Voor iedere verkochte fles O2life water doneert de producent namelijk 5 liter schoon drinkwater aan mensen die het nodig hebben. Hiervoor werkt het bedrijf samen met Made Blue, waardoor onder meer mensen in Kenia, Ethiopië, Indonesië en Bangladesh toegang krijgen tot schoon drinkwater.

Andere sportdranken kopen bij 4UStore

Naast het verfrissende water van O2 life hebben wij nog talloze andere sportdrankjes die verfrissing bieden of net dat beetje extra energie opleveren. Ze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten en met diverse smaakjes, waardoor iedereen een eigen favoriet heeft.